Изборът на бебешки бутилки изисква разбиране на четири основни разлики.

- Mar 08, 2019-

Изборът на бебешки бутилки изисква разбиране на четири основни разлики.

Бебешки бутилки имат много марки и различни форми, но те винаги са едни и същи. Общо казано, съществуват следните основни разлики:

1. Може ли дезинфекция? Днес почти всички бутилки за хранене на бебето са изработени от нетоксична пластмаса, което осигурява висока устойчивост на температура и устойчивост на удар. Що се отнася до тази характеристика, без значение какъв вид бутилки родители купуват, няма нужда да се притеснявате, че бебето не може да го задържи, да го счупи и да се нарани. Въпреки това, не всички бебешки бутилки могат да бъдат дезинфекцирани. При закупуване е необходимо да се вижда ясно. На външната кутия трябва да има бележка: машинно пране или дезинфекция.


8828detail03


2. Тип на патица и слама. Въпреки че основните марки имат свои собствени патентовани дизайни, в действителност, това не е нищо повече от патешко-фактурирани и с форма на слама, но детайлите са малко по-различни. Погледнете по-внимателно, родителите ще открият, че независимо дали е патено или със слама, има меки и твърди различия. Меката уста (тръба) обикновено е направена от хранителен силикон, който е по-близо до усещането за биберон; Твърдата уста е нетоксична пластмаса. Родителите могат да избират според предпочитанията на бебето си.

3. Има ли скала? Всички бебешки бутилки имат скали, но не всички бутилки. Неудобно е да се използват бебешки бутилки, които не са мащабирани, за приготвяне на мляко на прах. Родителите могат да избират според действителните нужди от употреба.


D8819detail01


4. Има ли дръжка? Някои бебешки бутилки имат дръжки, някои бебешки бутилки за хранене са направени в удобни форми, така че бебетата могат да ги държат лесно без дръжки, а някои марки използват дръжки като допълнителни аксесоари. Родителите купуват според навиците на бебето.