Характеристики на силиконова бутилка вода ръкав

- Apr 02, 2019-

Днес все повече хора пътуват. Много хора обичат да носят собствени бутилки за вода. Има много видове силиконови бутилки за вода, специално предназначени за туристите на пазара. Бутилките са стъклени, а повърхността на бутилките е проектирана със силиконов материал, силиконовият материал е мек и удобен, а цветът му е ярък. Анти-scalding и против подхлъзване силиконов ръкав стъклена бутилка вода, структурата на продукта е много добра, много подходящ за пътуващи приятели. Следва кратко въведение в характеристиките на силиконовия ръкав за бутилка с вода:


IMG_4259


1. Продуктът е направен от силикагел, който е нетоксичен и безопасен и може да се използва безопасно.

2. Според тенденцията на модата и нейните характеристики, дизайнът е изискан, атрактивен и практичен.

3. Практично, удобно и безопасно.

4. При изгаряне, той само се разлага на силициев диоксид и водна пара, която е нетоксична и безвредна.

5. Анти-стареене, не избледняване: температурата на окислително разлагане е много по-висока от подобните пластмасови продукти. Може да се използва при дневна температура без избледняване и има експлоатационен живот до 10 години.

6. Лесен за почистване, устойчив на масло, непромокаем, лесен за носене, лесен за използване.

7. Меки, не хлъзгави, се чувстват добре, като кожата на бебето, топло и внимателно.

8. Избор на материал, обработка и контрол на качеството: Подборът на материалите е строго в съответствие със стандартите на FDA за хранителни силикагел или стандартите на ЕС LFGB, и могат да бъдат персонализирани според изискванията и стандартите на клиента.