Характеристики на двойна стена стъклена бутилка вода

- Jul 26, 2019-

Характеристики на бутилката за двойна стена стъклена вода

Като нов продукт в чашата, бутилката за стъклена вода от двойна стена се превърна в най-добрия чай за пиене на чай, особено за варене на всички видове известен чай. Стъклената бутилка за вода от двойната стена е кристално чиста, не само подходяща за гледане, но и има най-добрия ефект за приготвяне на чай. В същото време стъклените бутилки за вода са евтини и добри по качество и са посрещнати от потребителите. Двойната стъклена бутилка за вода има следните предимства:

1. Материал: Тялото на бутилката е изработено от висококачествена висококачествена висококачествена кристална стъклена тръба, която има висока прозрачност, устойчивост на износване, гладка повърхност, лесно почистване и здраве.

2. Структура: Двуслойна топлоизолация дизайн на тялото на бутилката не само поддържа температурата на чай супа, но също така не изгаря ръцете, което го прави по-удобно да се пие.

3. Технология: Той се изстрелва при повече от 600 градуса висока температура. Той има силна адаптивност към температурната промяна и не е лесно да се спука.

4. Хигиена: Хранителен стандарт, може да държи топла вода, чай, карбонат, плодова киселина и други напитки при 100 градуса висока температура, ерозия на анти-ябълчена киселина.

5. Предотвратяване на изтичане: Вътрешните и външните слоеве на капачката на чашата и уплътняващите пръстени отговарят на стандартите за безопасност на медицинския клас и са ефективни херметичности.

6. Подходящ за пиене на чай: зелен чай, черен чай, чай pu'er, ароматен чай, занаятчийски ароматен чай, плодов чай и др., за да се подобри качеството на живот.

7. Специално изработени рекламни чаши, чаши за подарък, чашки с изображения, промоционални чашки, лого на ситопечат и други услуги за дизайн и персонализиране могат да бъдат персонализирани според изискванията на клиента.

MLH427-04