Статия за Diller

- Sep 12, 2019-

Guangzhou Mohua Daily Necessities Co., Ltd. се ангажира с разработването, проектирането, производството и продажбите на продукти от създаването си в 2009.

Основно ангажирани с изолационни термо бутилки, пластмасови бутилки за вода, стъклени бутилки с вода, битови саксии, бутилки за вода от бебешки серии и други ежедневни чаши. Бизнесът включва вътрешни и чуждестранни, включително на едро и дребно, основните канали за продажби: офлайн изложби / B електронна търговия / C електронна търговия / трансгранична електронна търговия и др.

Компанията има две физически изложбени зали в Гуанджоу, едната е разположена в детската серия - Diller Kids.

Diller water bottle 001

Друг е Diller, линия за бутилки за вода за възрастни. Всяко местоположение има свой уникален стил и елементи, елегантност от висок клас.

Diller water bottle 002

Имаме повече от 200 бутилки с вода за дългосрочно снабдяване, 90% от които са оригинални дизайнерски продукти. Добре дошли на посещение.

Бебешки магазин за деца (Diller Kids)

Адрес: 1 Б 053, 1 етаж, площад Уанглинг, 39 Юефанг Южен път, област Юсексиу, град Гуанджоу, провинция Гуангдонг

Магазин за подаръци за възрастни (Дилър)

Адрес: Магазин 105, зона A, 2 втори етаж, площад Уанглинг, 39 Джифан Юг Роуд, област Юсекси, град Гуанджоу, провинция Гуандун

За да предостави по-добро обслужване на клиентите, компанията предоставя една към една услуга, като поддържа персонализиране на OEM / ODM, персонализиране на предприятието, персонализиране на подаръци и други персонализирани услуги.

Diller water bottle 003

Компанията взема&"първо клиент, работа в екип, първо качество, иновации GG"; като основни ценности да развие общата конкурентоспособност на собствените си предприятия на партньорския пазар. За да разширим клиентите, дистрибуторите, агентите, за да осигурим по-добри и по-добри услуги.

През последните години предприятията увеличават своите инвестиции в R GG; D и развиват десетки популярни продукти, които се предпочитат и хвалят от клиентите, и постоянно предоставят на клиентите висококачествени продукти.

Компанията притежава две основни марки

Diller water bottle 004Diller water bottle 005

Нашата компания е създала силен вътрешен и външнотърговски екип, който обслужва повече от 3000 предприятия от създаването си и е установил дългосрочни отношения на сътрудничество с 1000 предприятия. Клиентите са разположени в повече от 20 страни и региони по света. Те имат силни възможности за развитие на услугите и поддържат задълбочено сътрудничество с много предприятия. Diller е екип за индустриален дизайн с дизайн, R&усилвател; D и отваряне на плесен като негово ядро. Придържайки се към концепцията за маркетингов дизайн, базирана на потребителския опит, иновациите на продуктите като основна, изграждането на продукти на марката като цяло. Имаме богат практически опит в пазарни проучвания, планиране на продукти, иновации на външен вид, креативен дизайн, структурна технология, опаковъчна стратегия, производство и производство, маркетингова стратегия и др. В бъдеще Diller Design се надява да създаде продукти, които да водят световната тенденция.

Diller water bottle 006

От създаването си 12 години насам, компанията всяка година участва в различни регионални изложби за разширяване на информираността и влиянието на марката. Броят на изложбите е не по-малко от 10 пъти в годината, като изложба за подаръци в Пекин, изложение за универсални магазини в Шанхай, изложение за майки и деца в Шанхай, изложение за подаръци в Шенжен, панаир в Кантон, изложение в Хонг Конг.

Diller water bottle 007

Diller water bottle 008