Капка вода понякога е море

- Jul 31, 2019-

Бог даде на всички чаша вода, така че сте пили от нея в живота.

Животът наистина е чаша вода. Великолепността на чашата показва бедност и богатство на' Но водата в чашата е бистра, прозрачна, безцветна и безвкусна.' е същото за всички. На следващо място, имате право да добавяте сол и захар, колкото искате.

Това е вашето право на живот. Никой не може да те лиши от това.

Имате желание да продължите да добавяте вода или захар в чашата си, но трябва да я спрете, защото тя има ограничен капацитет.

Когато отпивате, трябва да го хапвате бавно. Защото имате само една чаша вода. Когато водата свърши, чашата е празна.

Лисица видя гроздово дърво в стената, което беше пълно с атрактивни плодове. Лисицата е слюнка. Търси внос навсякъде. Накрая беше открита малка дупка, но тя беше твърде малка, за да влезе в тялото му. И така, след шест дни гладна стачка извън оградата, той стана гладен и слаб. Накрая мина през малка дупка и изяде грозде щастливо. По-късно обаче установено, че добре захраненото му тяло му пречи да пробие извън оградата, така че започна гладна стачка в продължение на шест дни и отново отслабна. В резултат на това лисицата, която се връща към стената, все още е същата като оригиналната лисица.

За цял живот капка вода понякога е море. Има много причини за живота, които не трябва да се обясняват от морето. Капка вода е достатъчна.

glass water cup