Малка детска бутилка за вода

Характеристики: 1. 100% BPA материали. Устойчив тританов пластмасов и хранителен силикон + PP. 2. Контурната форма на малката детска бутилка за вода и противоплъзгащите се хватки улесняват държането на малките ръце. Бутилката с вода за деца от 300 мл / 220 мл е идеалният размер, за да поддържате 12-месечното си + дете хидратирано през целия ден и през активното време. 3. Лесен за задържане. Дръжките са перфектно оразмерени за малки ръце, за да ги хванете и отидете. Тази малка детска бутилка за вода също е снабдена с каишки, лесни за носене. 4. Уникален клапан в бутилката с вода гарантира, че няма да изтече.
Чат сега

Информация за продукта

малка детска бутилка с вода

Характеристика:

1. 100% без BPA материали. Устойчив тританов пластмасов и хранителен силикон + PP.

2. Контурната форма на малката детска бутилка за вода и противоплъзгащите се хватки улесняват държането на малките ръце. Бутилката с вода за деца от 300 мл / 220 мл е идеалният размер, за да поддържате 12-месечното си + дете хидратирано през целия ден и през активното време.

3. Лесен за задържане. Дръжките са перфектно оразмерени за малки ръце, за да ги хванете и отидете. Тази малка детска бутилка за вода също е снабдена с каишки, лесни за носене.

4. Уникален клапан в бутилката с вода гарантира, че няма да изтече.


Модел

D8846

Капацитет

300мл / 220мл;

тегло

132.4g / 112.6g

цвят

синьо, розово, циан; персонализиране

материали

Тритан, силиконов хранителен клас + PP

MOQ

48pcs

проба

На разположение

Лого, пакет, цвят

персонализиране

OEM сервиз

да

Доставка

Въздух, море, бърз експрес (EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT)

плащане

TT, LC, Western Union, PayPal, кредитна карта


Hot Tags: малка детска бутилка за вода, доставчици, производители, на едро, по поръчка, най-добре, купувайте, цена, малка, насипна, производство, добро качество, за продажба

Запитване

You Might Also Like