Чудесно използване на отпадна термос вода бутилка

- Nov 21, 2019-

Вярвам, че всички имаме стари термос бутилки за вода. Жалко е да ги изгубим. Безполезно е да ги пазиш. Днес бих искал да споделя с вас някои чудесни приложения на старите термос бутилки за вода. Нека отново да изиграем тяхната остатъчна стойност и да ги превърнем в съкровища. Нека ги разгледаме заедно.

 thermos water bottle 001

Първата чудесна употреба: използвайте термос бутилка вода, за да съхранявате сухи зърна.

Някои сухи зърна в кухнята, като просо, фъстъци, различни боб, бодлива пепел, осмоъгълна и други подправки, са лесни за получаване на влажни, ако не се съхраняват правилно, и зърната ще растат насекоми. Можем да ги вкараме в термос бутилката с вода. Въпреки че термос бутилката за вода не е топлосъхранение, тя е особено херметически херметирана, а влагозащитният ефект е много добър и е много удобно да се вземе и да се постави.

 thermos water bottle 002

Втората прекрасна употреба: използвайте термос бутилката за вода като парична кутия.

Монетите, използвани за пазаруване, са лесни за губене, когато са опаковани в джоб, чанта или в шкаф или чекмедже у дома. Можем да сложим тези монети в термос бутилка вода, да ги покрием и да ги поставим на подходящо място у дома. Никога повече няма да ги изгубим. Много е удобно да намирате монетите, когато ни трябват. Това е икономично и практично.

 thermos water bottle 003

Третата чудесна употреба: използвайте термос бутилката за вода като ваза.

Някои термос бутилки за вода са много красиви на външен вид. Те могат да се използват като вази. Те са много добри, независимо дали са засадени със зелени растения или поставени със сухи цветя.

 thermos water bottle 004

Имате ли изоставена термос бутилка вода в къщата си? Използвай го бързо.