Кои материали от бебешки бутилки са по-добри?

- Mar 01, 2019-

Кои материали от бебешки бутилки са по-добри?

1.Скрити бутилки за бебета

Стъклените бебешки бутилки се характеризират с безопасност, без BPA, висока устойчивост на корозия и топлоизолация. Стъклените бебешки бутилки имат добра прозрачност и износоустойчивост. Но стъклените бебешки бутилки имат два недостатъка: тежки и крехки. Въпреки че стъклената бебешка бутилка има определена дебелина, лесно е да се счупи, когато падне на земята. В същото време трябва да се отбележи, че термичното разширение и свиването на студа ще предизвикат спукване на стъкло. Стъклените бебешки бутилки са по-тежки от пластмасовите бебешки бутилки и силиконови бутилки. Бебето е трудно да държи бутилката здраво.

details01-399MLH383

2. Пластмасова бутилка за бебета

Пластмасовите бебешки бутилки включват PC бутилки, PP бутилки, PES бутилки, PPSU бутилки и така нататък. PC материал се превърна в най-популярния материал в пластмасови бутилки за хранене на бебето поради ниската цена, добрата топлинна устойчивост и качеството на светлината. Въпреки това, тъй като новината, че BPA е вреден за здравето на бебето, се появява в бутилките за компютър, PC вече не може да се използва като материал за бутилки за хранене на бебето.

Бебешките бутилки за PP, PES и PPSU имат своите предимства и недостатъци. Понастоящем, ПП бебешки бутилки са се превърнали в най-предпочитания материал за потребителите в пластмасови бутилки за хранене на бебета поради тяхната ниска цена и добра производителност.

8828detail03

3. Силиконова бебешка бутилка

Силиконовите бебешки бутилки са изработени от течен силикон (LSR), свободен от BPA, не са фрагментирани, с мека текстура и са много популярни сред родителите. Силиконовите бебешки бутилки се характеризират с добра стабилност и добра еластичност при - 60 - 200 С. Освен това, силиконовата бутилка за бебета има добра химическа устойчивост, устойчивост на киселини и основи, дори ако се използва дезинфекционен метод, не е лесно да се деформира и не съдържа вредни вещества.