Каква е добрата детска термоса

- Jun 26, 2019-

Каква е добрата бутилка за термос за децата?

Излетните дейности на бебето се увеличават и майка на едногодишно бебе отново мисли за притесненията си. През зимата тя иска да си купи детска термос бутилка със сламка, за да улесни питейната вода на бебето навън. След кръг от запитвания тя попада в дилема. Един приятел каза, че бутилката от термос е супер лесна за употреба и бебето може да пие топла преварена вода по всяко време и навсякъде, но приятел Б каза, че бутилката термос е скъпа и неизползваема.

За дълго време, ще има някои спорни продукти в бебешки продукти, някои хора смятат, че е необходимо, някои хора мислят, че това е пилешки ребра (неща, които имат малка стойност или интерес), детски термос бутилка, особено слама термос бутилка е един от тях , По-долу е представено кратко въведение във всички аспекти на детските бутилки за сламки, надявайки се да ви помогне.

Какво е детска бутилка от слама?

Вакуумно изолирана бутилка вода е бутилката, която може да играе ролята на вода, изолирана с вакуум, обикновено се отнася до контейнер с вода, направен от неръждаема стомана (или керамика) плюс вакуум слой. Принципът на запазване на топлината включва основно три аспекта: първо, вакуумният слой на тялото на бутилката може да предотврати топлопроводимостта; второ, жлъчния мехур с бутилка, покрит със сребро, може да предотврати топлинното излъчване; на трето място, капакът на върха играе запечатваща роля.

Детска вакуумно изолирана бутилка за вода е специална вакуумно изолирана бутилка за вода за деца, която принадлежи към продукта на пазарната сегментация. В сравнение с обикновените вакуумно-изолирани бутилки за вода, детските вакуумно-изолирани бутилки за вода са компактни и леки по размер, интересни по външен вид, а хуманизираните детайли са предназначени за деца от различни възрасти, като например детски вакуумни бутилки с вода със сламки, които се наричат детски Бутилки за вода, изолирани с вакуум, със сламки.

В момента има много най-продаваните марки детски сламени вакуумни бутилки за вода, така че родителите могат да избират и да ги купуват според собствените си нужди.


8636-主图003

Каква е добрата детска термоса?

1. Добри бутилки за вода, изолирани с вакуум, са изработени от 304 неръждаема стомана. Изолираната вода от неръждаема стомана, изолирана с вода, обикновено изисква използването на стомана 304 за производство на хранителни продукти, така че да се гарантира, че количеството тежки метали, разтворени във вакуумно изолираната бутилка за вода, използвана за вода, не отговаря на стандарта, а 304 суровините са много по-скъпи от 201 стомана или 202 стомана. Когато решите да купите, трябва да видите дали "304" е посочен в опаковката на стоката.

2. Добрата бутилка вода, изолирана с вакуум, използва технология за безразборна вакуум.

Понастоящем вакуумната технология на вакуумно-изолирани бутилки за вода от неръждаема стомана, продавани на пазара, се разделя на вакуум и безсмъртен вакуум. Първата е традиционна технология, а последната е най-модерната технология у нас и в чужбина. Продуктът без вакуум, дълъг период на задържане, голям ефективен капацитет и дълъг експлоатационен живот.

3. Добри бутилки с вода, изолирани с вакуум, са изискани в изработката и външния вид.

Бутилка вода, изолирана вътрешна и външна повърхност, полиране на униформа, изискан интерфейс за изработка, гладък ръб на бутилката, бутилка, бутилка и бутилката трябва да бъде гъвкаво и без празнини, пластмасови части на бутилка, без мирис, външен вид на продукта. на тълпата да се персонализира.

8662-detail03