Какъв вид бутилка за вода е здравословна за питейна вода?

- Feb 14, 2019-

Водата е източник на живот. Нормалните хора се нуждаят от повече от 2000 милилитра вода всеки ден. Поради сухата среда в офиса, офис работниците дори трябва да пият повече вода, сред които чашите за питейна вода са много важни. Някои хора мислят, че докато бутилката с вода може да се използва, всъщност не е така, тогава каква бутилка вода използва градската бели якички, за да пие вода, за да бъде здрава?

D8649-details01

Стъклена бутилка с вода. Освен че са прозрачни и красиви, стъклените бутилки за вода са първият избор за здравето на бутилките с вода. Стъклената бутилка за вода не съдържа органични химикали в процеса на изпичане. Когато хората пият вода или други напитки от стъклени бутилки за вода, те не трябва да се притесняват за химикалите, които се пият в стомаха, а стъклената повърхност е гладка, лесна за почистване, мазнина, мръсотията не е лесно да се размножава ,


Емайлирана чаша. Изработва се чрез високотемпературна емайлиране на хиляди градуса. Не съдържа вредни вещества като олово. Може да се почиства както и стъкло. Може да се използва безопасно.


Цветна керамична чаша. Повечето от цветните пигменти съдържат тежки метални елементи като олово, които се разтварят лесно и се утаяват, когато чашата се пълни с вряща вода или високо кисели или алкални напитки.


Пластмасова бутилка за вода. Това е изборът на много хора, но това не е най-добрият избор. Има много подразделения в състава на пластмасовите бутилки за вода, не всички от които могат да издържат на високи температури, някои от които ще предизвикат химикали при високи температури и дори ще предизвикат риск от канцерогенеза. В допълнение, грес бактерии и други лесно да се натрупват върху пластмасата, дори и след многократно почистване с детергент, те често все още имат чувството, че не почистване. Препоръчва се пластмасовите бутилки за вода да не се използват, дори ако се използват, трябва да се изберат бутилки за вода, изработени от ядливи пластмаси, които отговарят на националните стандарти.