Какъв материал е по-добър за бебешките бутилки

- Dec 17, 2019-

Какъв материал е по-добър за бебешките бутилки?

На пазара има много видове бебешки бутилки, с различни материали. Това ще накара някои начинаещи майки при избора на проблеми с бутилката да не знаят кой вид бебешка бутилка ще бъде по-подходящ за собственото им бебе. И така, какъв материал е по-добър за бебешките шишета?

При избора на материал за бебешка бутилка, той трябва да бъде определен според реалната възраст на бебето. По принцип за бебета преди три месеца родителите могат да изберат да използват стъклени бебешки бутилки за бебетата си, тъй като стъклените бебешки бутилки имат висока топлинна устойчивост, добра безопасност, удобно почистване и не са лесни за надраскване, така че могат да бъдат използвани повторно.

Когато бебето е на три месеца, майките могат да заменят бутилката на' с пластмасова. По принцип пластмасовите бебешки бутилки са разделени на материали PP, PES и PPSU, които имат различни предимства. Производителността на бебешките бутилки от PP ще бъде по-стабилна, бебешките бутилки PES се почистват по-лесно, докато бебешките бутилки PPSU имат по-висок коефициент на безопасност и по-добра издръжливост.

Освен това майките трябва да обърнат внимание на тестването на твърдостта на бебешките шишета при избора им. Като цяло добрите бебешки бутилки имат висока твърдост и не се деформират лесно. Ако текстурата на бебешката бутилка е твърде мека, лесно се деформира, когато се стерилизира при висока температура, а също така може да отделя токсични вещества. В същото време обърнете внимание на миризмата на бебешки шишета. По принцип квалифицираните и висококачествени бебешки шишета нямат особена миризма.