Какъв е ефектът на студено консервиране на бутилката с вода в термос

- Feb 27, 2020-

Какъв е ефектът на студено консервиране на бутилката с вода в термос?

Термо-бутилката с вода, като продукт, който са използвали почти всички, не може да бъде по-запознат с' Освен това, на пазара има много марки и материали от термо бутилката за вода. Много хора изпитват всякакви съмнения, когато купуват бутилката с вода за термос. Те не знаят' не знаят какъв вид термосова бутилка е по-добра. Ще навреди ли материалът на бутилката с вода в термос? Ще намалее ли изолационният ефект след дълго време на употреба? и т.н.

Най-общо казано, вътрешната облицовка на бутилката с вода за термос е разделена на неръждаема стомана, керамика, лилав пясък, стъкло и др. Термо-бутилката за вода от различни видове вътрешна облицовка е различна. От четирите най-важни фактора на преносимостта, качеството, ефекта на запазване на топлината и естетиката на бутилката с вода за термос, най-популярният е бутилката за вода от термос, изработена от неръждаема стомана!

Понастоящем най-често срещаните видове термо бутилка за вода от неръждаема стомана са 201, 202, 304 и 316. Вярвам, че много непрофесионални потребители могат да разграничат тези типове 39;

Накратко, в сравнение с 201 и 202, 304 и 316 очевидно превъзхождат предишните две по отношение на устойчивост на корозия, устойчивост на висока температура, стабилност, щамповане, здравина и др. 201 и 201 стоманата е сравнително лесна за ръжда поради високото си съдържание на манган и материалът е сравнително твърд и лесен за напукване, докато 304 и 316 съдържат повече хром и никел, а образуването на богат на хром оксид върху стоманената повърхност може да предпази стоманата от ръжда, разбира се, последните две са далеч по отношение на цената, далеч по-високи от първите две!

И така, кое е по-добре, 304 или 316? На първо място, 304 се използва главно за устойчиви на корозия съдове, съдове за хранене и медицинско оборудване. 316 неръждаема стомана се използва главно в хранително-вкусовата промишленост, аксесоарите за часовници, фармацевтичната промишленост и хирургичното оборудване и др. всъщност, от гледна точка на използването, вие също трябва да знаете, че 316 определено е по-добре!

В допълнение, поради добавянето на Mo елемент, устойчивостта на корозия и устойчивостта на висока температура на 316 неръждаема стомана са много по-високи от тези на 304. Високотемпературната устойчивост на 316 неръждаема стомана може да достигне 1200-1300 ℃, а 304 може да издържи 800 ℃.

За да обобщим, стига да помним едно умение, можем. Като цяло, колкото по-голяма е числовата стойност на модела от неръждаема стомана на бутилката за вода с термос, толкова по-добре е описанието. За бутилката с вода за термос, която се появява на настоящия пазар, можем да изберем бутилката за вода от неръждаема стомана 304 , като се има предвид ценовия фактор, и бутилката с вода 316 и по-горе за стремеж към здраве и качество !

Изборът на термо бутилка за вода от неръждаема стомана се фокусира върху материала от неръждаема стомана. След като определите какъв тип материал от неръждаема стомана, изберете външния вид и преносимостта, тогава решението става много просто!

Освен, че поддържа гореща, ефектът на консервиране на студа в бутилката с термос за вода също е много добър.