Какви са спецификациите и размерите за персонализиране на стъклена вода за бутилки

- Nov 01, 2019-

За да персонализираме бутилката със стъклена вода, за да постигнем желания ефект, трябва да знаем спецификацията, размерите и измерването на капацитета на бутилката със стъклена вода.

1. Измерете дебелината на персонализираната уста на стъклената бутилка за вода 1 0 mm под ръба на устието на стъклената вода с дебел и тънък шублер.

2. Външният диаметър на дъното на стъклената вода се измерва с шублер, а позицията за измерване зависи от средния диаметър на равнината на дъното на стъклената вода.

3. Външният диаметър на устието на стъклена бутилка за вода се измерва с шублер, а положението на измерване зависи от средния диаметър на равнината на устието на стъклена бутилка за вода.

4. Височината на стъклената бутилка за вода се измерва с шублер, а позицията за измерване зависи от вертикалното разстояние от устието на бутилката до дъното на бутилката.

5. Дебелината на дъното на стъклената бутилка за вода се измерва с p-правило на vernier и манометърът на шублера се разширява вертикално във вътрешната страна на стъклената бутилка с вода до центъра на дъното и четенето се записва; височината на стъклената бутилка за вода се измерва с шублер и се отчита отчитането; дебелината на дъното на стъклената бутилка за вода трябва да бъде разликата между двете показания минус височината на дъното вдлъбнато.

Измерване на капацитета на стъклена бутилка за вода: вземете няколко ml вода при стайна температура, по-голяма от капацитета на стъклената бутилка за вода, запишете показанията, след това напълнете стъклената бутилка с вода с вода, запишете отчитането на останалата вода в измерващ цилиндър, разликата между двете показания е вместимостта на стъклената бутилка за вода, която е свързана със спецификацията и размера, така че ние също трябва да го овладеем добре.

Glass Water Bottle-detail06