Използвайте внимателно термос бебешка бутилка

- May 04, 2020-

В момента има много термос бебешка бутилка, предназначена за бебета. Принципът и функцията й за топлинно съхранение не се различават от тези на другите термос бутилки. Въздухът между двуслойната неръждаема стомана и вътрешния резервоар се екстрахира напълно, за да се образува вакуумен термоизолиращ слой, който след това е покрит с мед на външната стена на вътрешния резервоар и запечатани с капак за хранителна клас, така че да се постигне целта на топлинното запазване.

Също както другите термос бутилки, термос бебешката бутилка също има ефекта на топлинно запазване и студено запазване. Всичко това е чрез вакуумния междинен слой да играе ролята на топлоизолатор. Много майки го използват, за да се направи мляко на прах и така нататък.

Въпреки това, тъй като бебетата нямат способността да се грижат за себе си и да контролират действията си, те се нуждаят от помощта на родителите си и в същото време, те трябва да използват термоса внимателно. Много термос бебешки бутилки използват слама устата, и капакът може да се отвори веднага след като се натисне. Ако е прекалено гореща вода, при натискане на превключвателя, е вероятно от смукателната тръба да се изтощи гореща вода. Понякога децата ще го натиснете случайно и е лесно да се запарва.

Освен това, сламата е направена от силикагел, който може да освободи вещества, вредни за физическото и психическо здраве на децата при висока температура. Преди да избере термос бебешка бутилка, мама трябва да избере бутилка за вода без BPA и висока температурна устойчивост.

Следователно, термос бебешката бутилка със слама не е подходяща за задържане на вряла вода над 50 °C, за да се избегне неволно изгаряне по време на употреба. Обикновено, тя може да се излива директно в 40-50 °C топла вода.

8791-green thermos baby bottle