Две бутилки за вода с термос с различни капаци

- Feb 24, 2020-

Всъщност няма строго разграничение между дизайна на двата типа бутилки за вода с термос: Бутон с една ръка бутон с термос за бутилка за вода и обикновената ротационна капачка тип термос бутилка с вода. Що се отнася до това, кой да изберете, зависи от сценария на вашата употреба.

Предимствата на термо бутилката за вода с термос са, че методът на отваряне е прост и бърз, лесен за работа и може да се отвори лесно с натискане. Ако се използва в открити сцени, като шофиране, спорт, с деца, понякога е невъзможно да се използват две ръце за работа. Ще бъде по-удобно да използвате бутилката с вода, която може да се отвори директно с една ръка, като се гарантира безопасността при употреба.

Ако това е ежедневна употреба на закрито и двете ръце са удобни за работа, бутонът с бутилка за вода от термос и обикновената ротационна бутилка за вода с термозащитна покривка са добър избор, в зависимост от личните предпочитания

В допълнение към дизайна и структурата на капака на чашата, заслужава да се обърне внимание и на избора на материал, качеството и външния вид на бутилката с вода. Опитайте се да изберете бутилката за вода с термос с 304 неръждаема стомана или 316 облицовка от неръждаема стомана, която може да гарантира безопасността и здравето при употреба. Междувременно, висококачествената бутилка с термос за вода е по-надеждна в ефективността на запазване на топлината.


И накрая, добра бутилка с термос за вода, естествено не може да направи без красив дизайн. Бутилката с термос за вода е красива, а настроението е добро, когато пиете вода. Ако искате да купите термо бутилка за вода, можете да научите за продуктите на Diller' s термос за бутилки с вода, които са добър избор по отношение на качеството на продукта, изолационния ефект или външния дизайн.

8710 Diller's thermos water bottle