Съвети за поддържане на термос бутилка от неръждаема стомана

- Jul 20, 2020-

При почистване на термос бутилката от неръждаема стомана гъбата може да се използва за почистване на термос бутилката от неръждаема стомана с топла и топла вода. Ако има малки драскотини в бутилката с термос от неръждаема стомана, хромният оксид все още може да образува защитен филм на повърхността, което няма да доведе до отделяне на метал. Ако обаче има очевидни драскотини и дори може да вкуси очевиден мирис на ръжда, това означава, че материалът от неръждаема стомана е повреден, така че термос бутилката от неръждаема стомана трябва да бъде сменена.

8900-details05 stainless steel thermos bottle

Ако съдържащите напитки вкус твърде силен, се препоръчва да се купи специален почистващ агент, за да се накисва, и използвайте гъба, за да нежно четка термос бутилката от неръждаема стомана; Ако термос бутилката от неръждаема стомана има очевидни драскотини, не е само лесно да се скрие мръсотията и мащаба, но и да се повреди функцията за ръжда на неръждаема стомана. При почистване на термосовата бутилка от неръждаема стомана, всички отрязъл пластмасов пръстен в термос бутилката от неръждаема стомана трябва да се извади за почистване и те трябва да се поставят за една нощ, докато те са напълно сухи. В противен случай, бактерии и особен мирис ще бъдат лесно генерирани. Когато е лесно да се разхлабят или да потъмнеят, тя трябва да се сменя редовно.

8900-details04 stainless steel thermos bottle

Освен това, независимо от тялото на бутилката от неръждаема стомана, пластмасови аксесоари и т.н., трябва да бъдат далеч от високотемпературни вещества, така че термос бутилката от неръждаема стомана не може да се постави в сушилнята или да се вари при висока температура, така че да се избегне деформация, изтичане и да повлияе на ефекта на изолация.