Тези напитки не са подходящи за изолирани бутилки за вода.

- May 29, 2019-

В живота ни има много изолирани продукти за бутилки с вода. Висококачествената изолирана бутилка вода може да поддържа температурата на водата за дълго време без да губи. Такава производителност не е подходяща за приготвяне на чай. Дългосрочната среда с висока температура ще причини загуба на хранителни вещества в чая.

8716-detail06


Според диетолога, чайът е богат на протеини, мазнини, захар, витамини и минерали и други хранителни вещества, включително полифеноли от чай, танини, пигменти от чай и други лекарствени ефекти, така че чайът е естествена здравословна напитка. Защо да не използваме вода с по-висока температура, за да направим чай или изолирана бутилка вода, за да направим чай? Всъщност, причината е много проста, защото ако чайът е потопен във вода с висока температура за дълго време, като топла отвара, ще се утаят полифеноли от чай, танини и други вещества, което прави цвета на чая силен, горчив и стягащ. В същото време, високата температура на водата също ще направи ароматното масло в чая бързо изпаряващо се, намалявайки аромата на чая. В допълнение, витамин С и други хранителни вещества ще бъдат унищожени, когато температурата на водата надвиши 80 ° С, което значително намалява здравната стойност.


Въпреки че изолираната бутилка за вода има добри показатели за запазване на топлината, продуктите от неръждаема стомана лесно се корозират от различни киселинни храни, така че не е подходящо за соево мляко и т.н. Всеки продукт има своите предимства и недостатъци. Трябва да сме добри в развитието на силните страни и да избягваме слабостите, така че вредата на всеки продукт да бъде сведена до минимум.


8712-details06