Поддържането на стъклена бутилка за вода

- Dec 18, 2018-

Поддържането на стъклена бутилка за вода

Въпреки че стъклената бутилка вода е прозрачна и красива, не е лесно да се запази и трябва да бъдат внимателно поставени.

В действителност, във всички вода бутилки на материала, стъклото е здравословните, защото стъклото съдържа няма органични химикали, когато хората използват стъклени бутилки за вода да пие вода или други напитки, няма нужда да се притеснявате за вредни химикали, пиян в тялото .

И стъклената повърхност е гладка, лесна за почистване, така че хората пият вода със стъклена бутилка вода е най-здравословните и най-безопасният.

未标题-2

Тя е най-добре да се измие стъклото непосредствено след всяка употреба. Ако това е твърде обезпокоителен, то трябва да се почистват най-малко веднъж на ден.

При почистване на бутилки за вода, не само в устата на бутилката, но също така и долната част и стената на бутилка вода не бива да бъдат пренебрегвани.  Особено на дъното на бутилката, която често не е почистена, може да депозира много бактерии и замърсявания.

透明玻璃杯detail05

Това не е достатъчно да се измие бутилка вода просто с вода. Тя е по-добре да използвате четка. Можете да изтръгне паста за зъби върху четката и четка и назад в купа.

Тъй като пастата за зъби съдържа детергенти и много фини триене агент, това е лесно да изтриете мръсотия без да вредят на тялото на бутилката.