Бутилката бебе хранене трябва да се мият като този

- Feb 28, 2019-

Бебе бутилки са един от най-честите продукти за бебета, като мляко и питейна вода. Така че почистването и дезинфекцията на бутилки е много важно. За този проблем на бутилка дезинфекция може би за някои родители, познаването на бутилка за почистване е много малко, дезинфекция на бутилки, не е на място, което води до проблеми в червата и стомаха, което също е главоболие за майката на бебето.

 场景001

Обикновено бутилка дезинфекция е разделена на:

1. steam дезинфекция при висока температура: този метод за дезинфекция е удобно и безопасно. Сега на пазара, електрически бутилка хранене стерилизатори, майки могат да избират според собствените си нужди.

2. специални биберон почистващо средство. Специален биберон почистващи препарати са изработени от естествени химикали, така че няма нужда да се притеснявате за остатъчна химикали по време на бебе бутилка за почистване. Като купувате ги чрез редовни канала, тя няма да се отрази на здравето на вашето бебе. Ако мият бебешки шишета с чист детергент, тогава трябва да миете бебето бутилки старателно преди да може да ги дадете на вашето бебе.

3. висока температура на кипене дезинфекция: кипене дезинфекция е също общ метод използван от много майки, но и най-любим метод за дезинфекция. Но има също точки да се отбележи, някои бебе пластмасови шишета могат да не бъдат сварени директно, особено лошо качество хранене бутилки, така че майките трябва да обърне внимание на, трябва да изберете добро качество бебе бутилки.

Ако бебето ви е с помощта на стъклена бутилка за хранене, майките трябва да избере Вторият начин да го почистите.