Въвеждане на бутилка за ученически термос

- Apr 17, 2020-

С непрекъснатото подобряване на изискванията на хората за качеството на живот, видовете термос бутилки се увеличават с търсенето на потребление на хората. Подобрява се и се обновява в аспектите на външния вид, функционален стил и т.н., а дори и разделена на студентски тип, външен тип, офис тип и т.н. бутилка от студент тип термос е една от тях.

В широк смисъл бутилката с термос използва вакуумния изолационен слой, за да удължи времето за загуба на топлина. Вътрешната чаша може също да блокира преноса на топлина, за да се постигне целта на опазването на топлина. Основната разлика се състои в дизайна на външния вид и функция. Бутилката с термос тип студент обикновено е във формата на прав цилиндър, горната част на капака на чашата е сравнително гладка, а обемът на тялото на бутилката е по-малък от този на външна употреба, така че може да бъде поставен в торбичка от студентите.

Тъй като учениците трябва да вземат почти 8 часа курсове, студент тип термос бутилка трябва да бъде запечатана, за да се предотврати изтичане на вода, така че да се избегне намокряне на книгите, така че да се блокират загубата на топлина, и ефектът на изолация ще продължи повече от 8 часа.

В живота, общата производителност на термос бутилката на студентите е около 300ml до 500ml. Недостатъкът е, че е трудно да се почисти вътрешността на капака, лесен за производство на скала и бактерии, които не са благоприятни за здравето. Това е общата грешка на термос бутилката. Ето защо трябва да обръщаме повече внимание на почистването в обичайното време и да не се пакетират газирани напитки, за да предотвратим изпускането на вредни вещества от застрашаване на човешкото здраве.