Някои съображения за използване на термос бутилка

- Jun 12, 2019-

Някои съображения за използване на термос бутилка

[Метод за почистване]

1. Почиствайте всяка част след всяка употреба.

2. Почистете с мек неутрален препарат. Не използвайте белина или съдържащ хлор детергент, за да избегнете повреда на бутилката с термос.

3. Почистете повърхността на тялото на бутилката, натопете термоса в топла вода с мека кърпа и го избършете с разреден хранителен препарат. Не използвайте белина, бензин, метален шлайфане на прах и телена топка, за да избършете бутилката от термос.

4. Когато почиствате вътрешната облицовка, е необходимо да я избършете с мека гъба, кърпа и четка, и да я държите суха след избърсване.

8684-4

[Отбелязва]

1. Този продукт е вакуум термос бутилка и има дълго време за запазване на топлината. Не пийте директно в устата на бутилката. Това е опасно от опарване. Препоръчва се чашата или капакът да се излее в чашата и да се изпие на подходяща температура.

2. Когато към бутилката термос се добавя вряща вода, тя не трябва да е прекалено пълна и съществува риск от преливане и изгаряне. Избягвайте падане, сблъскване или силно въздействие, което ще предизвика деформация на тялото на бутилката и ще повлияе на ефективността на продукта. Избягвайте всякаква форма на директно загряване или висока температура, в противен случай това ще предизвика деформация и обезцветяване на смолата, което ще повлияе на ефективността на използване на продуктите.

3. Не добавяйте сух лед, газирани напитки и други течности, които могат лесно да произведат високо налягане във вакуумната термос бутилка. Не добавяйте соев сос, супа и други солени течности, за да избегнете корозия на тялото на бутилката.

4. След напълване на нетрайни напитки като мляко, моля, изпийте ги и ги почистете колкото е възможно по-скоро, за да не разпаднете вътрешната обвивка след влошаване.

5. Не използвайте термос бутилка за други цели, освен съхраняване на топлина и студено съхранение.

Въпроси, които се нуждаят от внимание:

1. Не пакетирайте газирани напитки или сух лед, за да не изпускате напитки или капачки за бутилки, нито мляко, за да избегнете корупцията. Моля, поставете я до източника на топлина, за да избегнете засягане на функцията.

2. Не мийте в съдомиялна машина

3. Количеството преварена вода не трябва да бъде препълнено. Ако се добави прекомерна преварена вода, тя ще прелива, когато капачката на бутилката бъде завита. Съществува риск от опарване.

4. Да се пази от деца, за да се избегне изгаряне. Когато се добавят горещи напитки, трябва да се избягват опарванията. Поради ефекта на топлоизолация, външната страна на изолираната бутилка няма да се нагрява, когато се добавят топли напитки.

5. Избягвайте преобръщане, падане, сблъсък и силно въздействие, в противен случай бутилката термос ще се деформира и т.н.

Не добавяйте следните вещества:

1. Сух лед, газирани напитки и т.н. (Повишеното вътрешно налягане ще предизвика отваряне на капака или изхвърляне на течността в бутилката термос).

2. Сол или корозивни вещества като соев сос и супа. Избягвайте всякаква форма на директно отопление. Не използвайте алкален избелващ агент, метален агент, химическа кърпа и др. При почистване.

Методи за поддръжка и методи на употреба: Когато не се използва дълго време, вътрешното трябва да се поддържа напълно сухо. За да предотвратите появата на миризма или петна, почистете и подсушете добре след употреба. Почистете корпуса на бутилката с неутрален препарат преди употреба. Когато се използва, се добавя гореща вода или ледена вода за предварително загряване или предварително охлаждане. Затегнете запушалката на бутилката по посока на часовниковата стрелка, за да предотвратите теч.