Живот на пластмасова бутилка за вода

- Dec 18, 2019-

Може ли пластмасовата бутилка за вода да се използва дълго време? Не знам' не знам дали някой е обмислил този проблем. Има много видове пластмасови бутилки за вода. Пластмасовите материали, често използвани за направата на чаши, са PC, PP и тритан. Има много предимства на пластмасова бутилка за вода, която е несравнима с другите материали. Въпреки това, неправилната употреба на пластмасова бутилка за вода също ще се отрази на човешкото здраве. Като цяло, когато купуваме пластмасова бутилка за вода, ще видим, че експлоатационният живот е 3-5 години в ръководството, но всъщност може ли наистина да се използва толкова дълго?

Пластмасовата бутилка за вода, направена от компютър, е споменавана много пъти преди. Опитайте се да не използвате пластмасовата бутилка за вода, направена от компютър, за да държите преварена вода. Всъщност това е не само бутилката за вода, направена от компютър, но и бутилката за вода PP. Понастоящем пластмасовата бутилка за вода, която спокойно може да държи гореща вода, е само пластмасовата бутилка за вода, направена от тритан, тъй като материалът от Тритан няма да отделя вредни вещества при висока температура, така че когато купуваме пластмасови бутилки за вода, можем да изберем пластмаса от тритан бутилки за вода.

Обикновено експлоатационният живот на пластмасовата бутилка за вода е 3-5 години. Тук 3-5 години се отнасят за максималния експлоатационен живот. Много хора също така казват, че не правят' не го заменят, докато' е износен. По принцип експлоатационният живот на пластмасовите бутилки за вода е 3-5 години. Тук 3-5 години се отнасят за максималния експлоатационен живот. Много хора казват също, че няма да ги заменят, докато не се износят. Всъщност е много често общите пластмасови изделия да се използват три или пет години. Например, за пластмасови бутилки за вода PP и PC, те могат да бъдат заменени след около две години, тъй като общите пластмасови изделия, когато се използват за две години, също ще започнат да стареят бавно, както и пластмасовата бутилка за вода. Въпреки че няма да причини много вреда на човешкото тяло, работата на бутилката с вода ще намалее във всички аспекти, с изключение на пластмасовата бутилка за вода, направена от тритан материал, тъй като устойчивостта на окисляване, корозия и устойчивост на стареене на тритановия материал са по-добри от тези на PC и PP материали, стига да се използва правилно, няма проблем при използването му в продължение на пет години.