Умение за избор на стъклена бутилка с вода

- Mar 05, 2020-

Стъклена бутилка с вода е често използван инструмент в нашия живот, но много хора правят' не знаят как да изберат стъклена бутилка с вода. Обикновено купуват директно стъклена бутилка с вода. Днес аз' ще ви науча как да избирате стъклени бутилки с вода.

Как да изберем стъклена бутилка с вода?

1. Лого и търговска марка: дали е известен производител, или дали компанията има специална търговска марка и дали поддържа баркод (един от стандартите за влизане в мола).

2. Външният вид на стъклената бутилка за вода трябва да бъде чист, прозрачен, красив, без пукнатини, драскотини и замърсявания; тялото на стъклото трябва да е гладко, без изпъкналости, които могат да повредят кожата; в стъкленото тяло не трябва да има мехурчета и петна; маслените отпечатани шарки и почерк върху стъкленото тяло трябва да са ясни и красиви.

3. Производителността на запечатване на стъклената бутилка за вода, тоест дали тя е херметична: след като капачката се затегне, разклатете съществено стъклената бутилка с вода, стъклената бутилка с вода е във всяко състояние, а течността в стъклената бутилка с вода не изтича ,

4. Налейте гореща вода в стъклената бутилка с вода, за да помирише без особена миризма.

5. Уплътнителният пръстен и частите от силиконов уплътнителен пръстен, които контактуват с питейна вода, не трябва да залепват след потапяне в преварена вода и външният вид не се променя значително.

6. Поставяне на капака на чашата и тялото на чашата: капачката на чашата и тялото на чашата трябва да се въртят свободно, да се отварят и затварят гъвкаво, без да се подхлъзват.

7. Температурна устойчивост: стъклената бутилка за вода не трябва да изтича вода, да се напуква, да повреди и други дефекти, засягащи използването след изливане на вряла вода.

8. Екран за филтриране: размерът е подходящ за тялото на бутилката, няма да се плъзга надолу, а дебелината отговаря на стандарта и не е лесно да се огъва.

9. Опаковка: красив външен вид, най-евтината хартиена кутия, малко по-добра за чанти, кутии за подаръци, преносими кутии за подаръци, най-доброто за кутии от махагон плюс чанти.

Когато използвате стъклена бутилка за вода за първи път, моля, измийте я с мека кърпа и топла вода.