Изберете детска бутилка за вода от тези аспекти

- Dec 23, 2019-

За майките пиенето на вода е голяма работа. В края на краищата, растежът и развитието на бебетата са неразделни от водата. Въпреки това, тя е по-важно от питейната вода, за да си купите на децата бутилка вода за бебето на първо място. Въпреки това, има толкова много детски бутилки за вода на пазара, кой е лесен за използване, кой е подходящ за бебета, и как да изберем?

 

Първо, материалът трябва да се провери. Това е първото условие за избора на детска бутилка за вода. Основните материали на децата бутилка вода са: пластмасови деца вода бутилка, стъклени деца вода бутилка, емайл чаша и неръждаема стомана деца вода бутилка, докато пластмасов материал е разделена на PC материал, PP материал, ПЕС материал, тритан материал и МАТЕРИАЛ TR55. В момента най-често срещаните чаши за вода за деца са бутилки с вода от неръждаема стомана, използвани през есента и зимата, както и пластмасови чаши, използвани през лятото. Въпреки това трябва да се отбележи, че независимо кой е направен от хранителни продукти, той трябва да бъде изпитан и сертифициран от органа.

 

Второ, ще изтече ли? Изтичане на водна чаша е много досадно, особено когато детето е млад, неизбежно е да се преобръща, да се сблъска, да се затвори дюзата за засмукване и други ситуации. Ето защо, като детска бутилка за вода, запечатването трябва да премине на митницата. Запечатването зависи главно от две места, едното е връзката между капачката на бутилката със слама и главата на сламата, а другата е връзката между капачката на сламата и тялото на бутилката за вода на децата. Сега има и някои марки на детски водни чаши, които имат течове дизайн. Ако не се изсмукваш, няма да излезеш от водата. Дори да обърнеш цялата чаша с главата надолу, няма да излезеш от водата. Това е много практично. Майките могат да обърнат внимание на това при закупуване.

 

Трето, удобно ли е да се пие вода? За питейната вода много деца са без съзнание и автономност. По това време удобната детска бутилка за вода за деца е добър помощник, който им помага да пият повече вода, да се влюбят в питейната вода, да развият собствени навици за пиене и пиене. Следователно, изборът на детски бутилка за вода трябва да бъде възможно най-проста. Например, можете да пиете вода с едно ръчно натискане на бутона отворите дюзата за засмукване с една ръка. Абсорбцията на вода е гладка и не е необходимо да работи усилено, за да завие капака на чашата.

 

Четвърто, подробностите трябва да бъдат на място. Не подценявайте детайлите, които гарантират безопасността и комфорта на питейната вода на децата. Например, изберете силна и хапка устойчива смукателна дюза близо до устата на детето, което може да попречи на задушаване при пиене на вода; дръжката на бутилката за вода на децата е мека и удобна за държане, която може да предпази меките и нежни ръце на бебето; има също така удължени смукателна тръба и въздух входа дизайн, които лесно могат да абсорбират вода и т.н., които са всички притеснения на майките.