Суровини от изолирана водна бутилка

- Dec 04, 2019-

Суровини от изолирана водна бутилка.

Разликата между 304 бутилка за вода, изолирана от неръждаема стомана, и 201 неръждаема стомана: бутилката за вода, изолирана от неръждаема стомана, обикновено се прави от 201, 202 и 304 неръждаема стомана , а двата най-често срещани са 304 и 201 неръждаема стомана. Въпреки че материалите са различни, бутилките за вода, изолирани от неръждаема стомана, произведени от двата материала, изглеждат еднакво, които по принцип са неузнаваеми за обикновените хора. Дори тези, които се занимават с неръждаема стомана, може да не могат да разграничат 304 и 201 неръждаема стомана 100%.

Понастоящем много потребители се грижат само за цената на чашата, когато купуват бутилка за вода от неръждаема стомана. Те смятат, че материалът е различен, но има малко влияние. Всъщност това не е наред. Тъй като в процеса на производство на изолираната бутилка за вода, цената на материала от неръждаема стомана представлява значителна част от цената на изолационната чаша от неръждаема стомана.

Например, 304 неръждаемата стомана е най-хранителният материал от неръждаема стомана в съответствие с националните стандарти, а разликата в цените между 304 неръждаема стомана и 201 неръждаема стомана също е много голяма. Затова при закупуване на бутилка за вода, изолирана от неръждаема стомана, е необходимо да знаете дали използваният материал за чашата е това, което искате, защото някои бедни производители често използват 201 , за да се преструват на 304 неръждаема стомана ,

За да се даде възможност на повече потребители да идентифицират дали водната бутилка с изолация от неръждаема стомана е 201 или 304 неръждаема стомана, потребителите могат да преценят от следните точки.

1. 304 Водна бутилка с изолация от неръждаема стомана. 304 неръждаемата стомана има силна корозионна устойчивост и висока цена. Съществената разлика между 20 1 и 304 неръждаема стомана е, че те съдържат различни елементи.

Устойчивостта на корозия и щамповането на 304 неръждаема стомана са много по-добри от тези на 201. Освен това 304 неръждаема стомана обикновено се използва на места със сложна среда и силна устойчивост на корозия. 201 се използва на места, където екологичните изисквания не са много високи или изискванията за материали от неръждаема стомана не са високи.

2. Цената на 304 бутилка за вода, изолирана от неръждаема стомана, е по-висока: по отношение на цената, 304 бутилка с вода, изолирана от неръждаема стомана, също е много по-висока от 2 01 бутилка с вода, изолирана от неръждаема стомана. Тъй като качеството на 304 неръждаема стомана е по-добро от 2 01, цената на 304 бутилка за вода от неръждаема стомана е естествено по-висока.

3. 3 04 неръждаемата стомана има по-голяма здравина: 201 неръждаемата стомана е сравнително твърда, с малко стомана, която е лесно да се напука. Обаче 3 04 бутилката с вода, изолирана от неръждаема стомана, не е ръждясала, защото съдържа никелов елемент. Освен това 3 04 неръждаемата стомана има повече якост и по-добра устойчивост на умора от 201 неръждаема стомана.

4. 201 неръждаемата стомана е лесна за ръжда: 201 неръждаемата стомана има високо съдържание на манган, ярка повърхност с тъмно черно, високо съдържание на манган и лесна за ръжда. Изолираната бутилка за вода, направена от 30 4 неръждаема стомана, съдържа повече хром, а повърхността й е матова и без ръжда. Когато избирате бутилка за вода, изолирана от неръждаема стомана, очевидно е да сравните двете чаши заедно.

5. 304 Водната бутилка, изолирана от неръждаема стомана, не е лесно да ръждясва, тъй като образуването на богат на хром оксид върху стоманената повърхност може да защити стоманата, като по този начин се постигне ефектът на здравословната питейна вода. Докато 201 неръждаемата стомана принадлежи към високо манганова неръждаема стомана, с по-висока твърдост от 304, високо въглерод и ниско никел.

Освен това, когато преценяваме материала на водната бутилка, изолирана от неръждаема стомана, трябва да излезем от грешка, тоест, бутилката с вода, изолирана от неръждаема стомана, не е абсолютно ръждясала, но е сравнително ръждясваща при определени условия. Ако потребителите го използват неправилно (например в случай на приготвяне на чай, пълнене на кафе, мляко и други киселинни вещества), той естествено ще ръждясва, когато се използва в среда или състояние, извън неговата устойчивост на корозия.