Поставете чашата в ръката си

- Aug 01, 2019-

Професор взе чаша с вода и попита публиката," Познайте колко е тежка тази чаша?"

GG quot; 50 грама."" 100 грама."" 125 грама." Всички отговориха последователно." Не правя' не знам колко тежи, но аз' сигурен съм, че хората са спечелили' изобщо не се чувствам уморен от това."" Този' добре е. Какво се случва, ако го държите така за час? - попита отново професорът." Ръцете ще са малко кисели." Публика отговори." Този' правилно е. Ами ако го държа така по цял ден?" Тази ръка със сигурност ще изтръпне, може би мускулът ще се спази и неизбежно ще има пътуване до болницата." Друг слушател говори смело." Много добре. Ще се промени ли теглото на чашата за какъвто и да е период от време, докато я държа?" Не."" Тогава защо боли ръката, която държи чашата? Защо мускулите свиват? Професорът млъкна и попита:" I don' не искам да ме болят ръцете и мускулите ми да се стискат, така че какво да правя?"" It' много е просто. Трябва да оставите чашата." Публика отговори." Този' правилно е." Професорът каза," Всъщност понякога болката в живота е като чашата в ръката ми. Няма значение' няма значение дали се заравяме в болка за няколко минути. Ако мислим за това дълго време, това може да ерозира сърцето ви. С течение на годините умът ви може да е на прага на колапса и тогава не можете да направите нищо.

Има една поговорка, че животът не е нищо друго освен живот и смърт. Много хора знаят това, но все още могат' не могат да го направят. И причината, поради която сме лесно в капан в един човек, едно или друго, може да е, защото ни липсва малко мъдрост в живота.

Животът на' има много незадоволителни. Големи аспекти, като не намиране на подходяща работа, не купуване на подходящата къща, не говорим за целта, малки аспекти като заради малка грешка от ръководството се скараха три часа, трудно да чакаме автобуса, но как не може притиснете се ... Но може да не е, че можете да' да понесете всички лоши резултати, но че можете да' да не пуснете лошото си настроение.


MLH437主图01