Принцип на обработка на бутилка с термос

- Oct 18, 2019-

Според различни начини на производство, бутилката от термос може да бъде просто разделена на опакована термо бутилка и бутилка без опашка (или наречена интегрална бутилка от термос). Термо бутилка с опашка се получава с помощта на вакуумна изпускателна маса, подобна на стъклена термо бутилка и голяма електронна тръба. В масата на вакуумните изгорели газове поставете бутилката с термос (дъното на бутилката с термос е заварено с медната тръба за отработените газове). Когато степента на вакуум е по-малка от 2 × e 23 годишно, изрежете и разтегнете медната тръба с хидравлични щипки и след това въведете следващите няколко процеса: боядисване, залепване, електролиза, полиране, дъно, опаковане и други процеси. Термо бутилката без опашки се образува във вакуумна пещ чрез вакуумно изпомпване, вакуумно спояване, след това охлаждане, електролиза, полиране, опаковане и други процеси.

Времето на задържане на бутилката от термос зависи от структурата на тялото на бутилката и дебелината на материала.

1Времето за задържане на термо бутилка с голям капацитет и малък калибър е по-дълго от това на термо бутилката с малък капацитет и голям калибър.

2. Колкото по-тънък е материалът, толкова по-дълго е времето за запазване на топлината, но тялото на бутилката от термос е лесно да се повреди и деформира, което се отразява на експлоатационния живот;

3. Външният слой на вътрешната облицовка на бутилката с термос е покрит с метален филм и медно покритие и други мерки също могат да повишат ефективността на запазване на топлината.

DILLER thermos