PP материал

- Jun 17, 2019-

Има много материали, които не знаем, които са широко използвани в нашето ежедневие. Например, РР материал, някои чаши за вода / бутилки за вода и кутии за прясно съхранение са изработени от РР материал. Какво е РР материал? Сега да се запознаем.

PP материал се нарича полипропилен, температурна устойчивост - 20 - 120 градуса, е една от най-често срещаните специални пластмаси за микровълнови фурни.

Някои от нашите общи старомодни ежедневни чехли са изработени от PVC. Те са меки през лятото и твърди през зимата, което е тясно свързано с температурната чувствителност на PVC. При високи температури PVC разлага хлор, токсичен газ. Сред тях плътността на PVC е най-висока.

Обикновените пластмасови торбички за ежедневни нужди са изработени от полиетилен, който има добра якост. PE може да се раздели на HDPE (полиетилен с висока плътност) и LDPE (полиетилен с ниска плътност). Различните плътности водят до различни свойства на РЕ.

PP материалът е относително безопасна пластмаса в пластмасите на ежедневните нужди. Обикновено от него се правят торби за опаковане на храни. Разбира се, PP също има оценки. Опаковките за храни трябва да бъдат хранителни.

Тези макромолекулни материали обикновено могат да бъдат модифицирани чрез добавяне на някои други материали, така че тяхната цялостна производителност или производителност е по-добра в едно отношение и могат да бъдат използвани за специални цели. Разбира се, цената на модифицираните материали понякога ще бъде значително повишена.

Общата пластмаса не може да бъде пряко свързана с по-топла храна. Няма нужда да се притеснявате за този проблем, когато използвате PP материал. Квалифициран PP материал може да се използва в микровълнова фурна.