В горещ летен ден ви трябва бутилка термос

- Jul 16, 2019-

В горещ летен ден ви трябва бутилка термос

Термосната бутилка от неръждаема стомана обикновено е направена от керамика или неръждаема стомана плюс вакуум слой като контейнер за задържане на вода. Тя има капак отгоре и е плътно запечатан. Вакуумният изолационен слой може да забави разсейването на топлината от течност като водата вътре, за да се постигне целта за запазване на топлината. Външният вид е чист и без мирис. След вряща вода се инжектира, като се държи термос бутилка без топлина може да се нарече добра термос бутилка. Интериорът и екстериорът са от неръждаема стомана, усъвършенствани с усъвършенствана вакуумна технология, елегантна форма, безшевна вътрешна обвивка, добра производителност на запечатване, добра топлоизолационна характеристика.

Термосната бутилка може да бъде персонализирана според изискванията и операцията е по-гъвкава и проста. Ето защо все повече хора разглеждат бутилката термос като подарък за приятели, клиенти и насърчаване на продажбите. Направете своя собствена фирмена информация или предавайте благословията на тялото или капака на чашата. Този вид персонализиран подарък се приема от все повече и повече хора.

Знание за поддръжката на термос бутилка:

1. Когато не се използва дълго време, бутилката термос трябва да се държи на сухо.

2. За да се предотврати мирис и петна, моля, почистете и изсушете бутилката термос, след като я използвате.

3. Тъй като червените петна, наподобяващи ръжда, ще бъдат оставени след използване на мръсна вода, топла вода и разреден оцет може да се излее в термос бутилка за 30 минути и след това да се измие.

4. Моля, използвайте мека кърпа, напоена с неутрален препарат и влажна гъба, за да избършете повърхността на бутилката с термос. Термосната бутилка трябва да се почисти след всяка употреба.

8900-green