знания за температурния толеранс на тритан.

- Apr 22, 2020-

знания за тритан' температурни толеранси.

В ежедневието пластмасовата бутилка за вода е широко видима и е основната стопанска единица на повечето производители на бутилки с вода. През последните години, с непрекъснатото подобряване на икономическото развитие и науката и технологиите, тритан постепенно разширява обхвата си на приложение, като медицински консумативи, бутилки с вода, бебешки продукти и др.

Някои потребители обаче нямат' нямат ясно разбиране за тритан. Те често бъркат тритан с компютър. Пълното име на Tritan' tritan copolyester, известно още като Eastman, тъй като това е съполиестерни материали, разработени от компанията Eastman и преминали сертификация FDA.

Обикновено температурният толеранс на Тритан е между 94 -109 , и няма да освободи BPA при нагряване. Той носи името на материал за безопасност на бебето, който отговаря на изискванията за човешкото здраве и е едно от необходимите условия производителите да изнасят продукти.

Въпреки това, различните марки и марки материали на Eastman имат различни диапазони на отопление. Затова някои производители на бутилки за вода ще получат оплаквания от някои потребители, че бутилката с вода ще се деформира, когато се напълни с гореща вода. Това е така, защото повечето материали на Eastman се нагряват под 90 , но няма голям проблем с пълненето на топла преварена вода и няма нужда да се притеснявате за освобождаването на BPA.