Дали PP пластмасовата бутилка вода е вредна за човешкото тяло?

- Dec 26, 2018-

Когато потребителите купуват бутилки за вода, те не само ще погледнат външния вид на бутилките с вода, но и ще видят размера и материала на бутилките с вода. Вземете PP пластмасова бутилка с вода например, защото цената е достъпна, лесна за носене, толкова популярна сред потребителите. Но някои потребители неизбежно ще имат известни опасения относно тази специална суровина, притеснени дали ще бъдат вредни за човешкото тяло. По-долу е описано дали PP пластмасовата бутилка за вода е вредна за човешкото тяло и разликата между PP пластмасовите бутилки за пиене и пластмасовите бутилки за напитки Tritan.


Пластмасовите бутилки за вода от полипропилен вредни ли са за човешкото тяло?

1. PP пластмаса е вид линеен полимер с висока кристалност, без странична верига и висока плътност. Има много добри цялостни свойства. Той е бял и прозрачен преди оцветяване. Прозрачността му е по-добра от полиетилена, теглото му е по-леко и твърдостта му е по-твърда от полиетилена.

2. PP пластмаса е полипропилен пластмаса, този материал е нетоксичен, няма да причини вреда на човешкото тяло след употреба, температурата на обработка в производствения процес трябва да достигне 180-240 градуса, така че дори вряща вода няма да се разложи PP \ t пластмасова чаша, така че не се притеснявайте за токсичността на PP пластмасова чаша в употреба.

3. Все пак, препоръчва се да използвате керамични чаши, стъклени или неръждаеми бутилки за вода, когато пиете вода всеки ден, и не използвайте пластмасови чаши за производство на чай, което е по-благоприятно за здравето на ежедневната питейна вода.


Разликата между полипропиленовите бутилки за пиене и бутилките за пиене на вода Tritan.

1. От гледна точка на производителността, пластмасовите бутилки за полипропилен обикновено се изработват от обикновена пластмаса, но Tritan е нов материал, който е много по-добър от PP пластмасовата чаша.

2. PP пластмасова бутилка вода е ограничена от собствените си фактори, прозрачност не е много добра, така че от появата на PP пластмасова бутилка, винаги ще има мъгляво усещане за мъгла. Но плътността на бутилката Tritan с вода е по-ниска от тази на полипропиленовата бутилка с вода, така че бутилката Tritan изглежда много прозрачна, точно като чаша.

D20-detail01

3. От гледна точка на химическата устойчивост, питейната бутилка на Tritan има голямо предимство, дори ако използвате различни детергенти за почистване и дезинфекция, бутилката Tritan няма да се корозира от химически вещества, но PP пластмасовата бутилка няма тази производителност.

4. Защото Tritan бутилка вода е по-добре от PP пластмасова чаша във всички аспекти и по-безопасни за използване, така че цената ще бъде по-скъпо. Бутилките за вода TRITAN са бутилки за вода без вода и бутилки за хранителни продукти, безопасни пластмасови бутилки. Ако закупите бутилка за вода за вашите деца, ви предлагаме да изберете бутилка вода Tritan.

D19-01

След като прочетете описанието по-горе, вярвам, че имате по-подробно разбиране за пластмасовите бутилки за вода от полипропилен. Въпреки че пластмасовите бутилки за вода от PP са нетоксични, се препоръчва хората да избират по-безопасни и здравословни чаши, когато пият вода.