Как да използвате вода термос правилно

- Dec 14, 2018-

Как да използвате вода термос правилно?

Повечето хора вече знаят, че водата е задължително условие за живот. Пият 8 чаши вода на ден за добро здраве, обаче, повечето хора не знаят много за уникалните предимства на питейна топла вода. Когато водата, която пият е студена, не можете да го почувствам. Особено за жените пиенето на топла вода е по-полезно за здравето им.

Но ако температурата е прекалено висока, ще има изгаряния на хранопровода, което е лесно да причинят рак на хранопровода.  Ниска температура лесно може да стимулира устата, зъбите и стомаха, което е много лошо за тялото.  Така че колко градуса е така наречената топла вода подходящ? Експертите сочат, че температурата на водата между 30 и 45 градуса е най-доброто, когато пие с температура близка до тази на човешкото тяло.

Когато времето стане студено, много хора, които излизат или работят в офиса почти винаги ще носи термос чаша. Дори някои родители ще нека децата си донесе чаша, когато те ходят на училище.


Така че как да изберете и използвате вакуум изолирани вода термос правилно?


1. Как да изберете термос?

Вакуумна изолация бутилката се получава главно от комбинацията на вътрешната и външната Двойна неръждаема стомана материали чрез вакуумна технология.

Вакуум структурата на изолиран термос от неръждаема стомана може да се контролират ефективно топлинна проводимост, топлина конвекция и топлинна радиация, да се постигне целта на топлосъхранение, студено консервиране и съхранение на свежест.

2A2A0415

Материалът на вакуум изолиран бутилка е много важно, което е свързано с здравен проблем. Общо казано от неръждаема стомана вода термос, трябва да изберете 304 неръждаема стомана. Тези материали, неръждаема стомана ще бъде определен 304 върху външната опаковка на бутилката.

8608-细节1

Материалът на другите части на термос също е от решаващо значение. Тя е по-добре да изберете изтъркан материал и други храна клас материали. БПА free, безопасен и нетоксичен.


2. схващания в употребата на неръждаема стомана термос.

Внимателни хора ще откриете, че много хора носят изолирани неръждаема стомана бутилка вода пълни с напоена чай, топло мляко и така нататък.

Повечето хора мислят, че напитки могат да бъдат опаковани в термос вода бутилки. Но не всичко може да бъде монтирано в термос. Някои напитки могат да бъдат вредни за здравето, ако те са попълнени вакуум изолиран бутилка.

Млякото е богато на хранителни вещества, витамини и други хранителни вещества са лесни да бъдат унищожени при висока температура. Микроорганизми в млякото е по-вероятно да се размножават бързо при подходяща температура, което води до влошаване на мляко, диария и коремна болка.

Висока киселинност плодов сок в термос вакуум ще повреди витамини в сока. Тя също така ще реагира с вътрешната стена на неизолирани вода бутилка, върху здравето на човека.

d1160924ab18972b0f19cf88edcd7b899e510a55

Някои хора обичат да направи чай в термос изолирани вода. Чай е лесно да ферментира под висока температура и постоянна температура.

Витамините ще бъдат унищожени, ароматни масла Лайнг, танинова киселина и теофилин излужени в големи количества, които не само намалява хранителната стойност на чай, но също така прави чай, безвкусен, горчив и стипчив, и увеличава вредните вещества.

d1a20cf431adcbef1870b144a7af2edda3cc9f28

Преварена вода е най-добрата напитка. Тя съдържа не калории и може да бъде директно абсорбира и използвана от човешкото тяло без храносмилането. Това е най-добрият избор да попълните топла вода с неръждаема стомана бутилка вода термос.


Насърчаване на използването на неръждаема стомана за бутилка вода термос да ефективно намаляване на замърсяването на околната среда, причинено от и за еднократна употреба пластмасови контейнери, хартиени чаши и намаляване на потреблението на природни ресурси като нефт, дърва и вода.