Как да използваме детска бутилка за вода

- Feb 21, 2019-

Бебетата не желаят първо да докосват бутилки с вода. Родителите трябва да демонстрират търпеливо и да учат децата си как да използват правилно бутилките с вода. По принцип, бебетата трябва да преминат от патешко-засмукваща тръба към тренировка за питейна вода, от мека уста до твърда уста. Тя може да бъде прогресивна или да прескочи напред. Родителите трябва да обърнат внимание на навиците и предпочитанията на бебето и да подобрят чашата във времето. Бебетата от биберона до чаша за вода са постепенен процес, родителите трябва да обръщат особено внимание на настроението на бебето, за да бъдат в крак с бебетата си.

D8824detail01

Новият дизайн на водната дюза и фитинги е проектиран в съответствие с оралното развитие на бебето, което е лесно за използване, без изтичане и отговаря на хигиенните изисквания. Обучителната бутилка включва бутилка със солена патица и бутилка от слама. Бутилката с патешко месо е по-подходяща за бебета, които се научават да пият от бутилката. Бутилката за сламата може да се използва от по-големи бебета.

Бутилка за вода с патешко месо: бутилката с патешко месо е подходяща за бебета на около 5 месеца. Преходът преди смукателната бутилка да е кратък и повечето отпечатъци от конопа не са практични.

[Бутилка със солена вода]: както подсказва името, бутилката с вода със слама в средата, удобна за бебето да пие вода, може да помогне на бебето да премине плавно от храненето с бутилка до етапа на хранене на чашата, като в същото време усилва устата на бебето. координация. Най-общо казано, деца от 6-месечна възраст до 10-годишна възраст могат да използват бутилки със сламена вода. Повечето бебета могат да пият с бутилки със сламена вода за около 6-9 месеца.

Не може да накара бебето да се научи да се научи на бутилка с вода, може да предизвика любопитство на бебето, се изсипва някакъв ярко оцветени сок, бавно ръководство на бебето да се опита, така че бебето е по - приемливо!