Как да изберете вакуумно изолирана бутилка вода

- May 13, 2019-

1. Първо погледнете етикета или инструкцията за вакуумно изолирана бутилка вода: нормалните производители ще имат модел, име, капацитет, материал, адрес на производство, производител, стандартен номер, след продажбата, метод на използване и така нататък.


8688-details03


2.Идентифициране на пластмасови части: Хранителни пластмаси имат малък мирис, ярка повърхност, без буре, дълъг експлоатационен живот и не е лесно за стареене. Обикновените пластмаси или рециклираните пластмаси имат голям мирис, тъмен цвят, много разрохквания и са предразположени към стареене и фрактури. Това не само ще повлияе на експлоатационния живот, но и ще повлияе на здравето на питейната вода.

3.Тестване метод за изолация изпълнение на изолирана бутилка вода: Тъй като вакуум изолирана бутилка вода използва вакуум изолираща технология, тя може да попречи на топлината от прехвърляне към външния свят във вакуум, така че да се постигне ефектът на изолация. За да тествате изолационния ефект на вакуумно изолирана бутилка вода, просто изсипете в чашата кипяща вода. След две или три минути, докоснете всяка част от бутилката с вода, изолирана с вакуум (особено дъното), за да видите дали е гореща. Ако има феномен на нагряване, температурата ще се загуби от отоплителната част.

4. Метод за изпитване на запечатващата ефективност: напълнете водата, затегнете капака и го обърнете за няколко минути (или го разклатете силно), за да видите дали има изложена вода.

5. Метод за идентификация на материали от неръждаема стомана: спецификациите на материалите от неръждаема стомана са много, от които 18/8 показва, че този материал от неръждаема стомана съдържа 18% хром и 8% никел. Материал, който отговаря на този стандарт отговаря на националните стандарти за хранителни продукти, е зелен продукт за опазване на околната среда, устойчив на ръжда и корозия. Обикновената бутилка с вода от неръждаема стомана е бяла или тъмна. Ако 1% солена вода се постави в изолираната бутилка за вода, петна от ръжда ще се появят 24 часа по-късно. Някои елементи в изолираната бутилка вода надвишават стандарта, което пряко застрашава човешкото здраве.