Как да изберем бутилка с висока боросиликатна стъклена вода

- Sep 12, 2019-

Как да изберем бутилка за вода с високо боросиликатно стъкло?

Различни видове бутилки с високо боросиликатно стъкло за вода имат различни модели и те също са много специални при пълнене на различни напитки.

Всъщност бутилката с висока борсиликатна стъклена вода е здравословна, не съдържа вредни тежки метали и органични химикали, пълненето на всички видове напитки няма нужда да се притеснявате за отделянето на вредни вещества. Освен това, материалът на бутилка с високо боросиликатно стъкло е прозрачен и лесен за почистване и не е лесно да скриете мръсотията.

Но как да изберем бутилка с висока борсиликатна стъклена вода? Изберете очила, на които да обърнете внимание: фина изработка, а не груба. Тоест вътрешната и външната страна на бутилката със стъклена вода не може да бъде грапава, не може да има примеси, добре е да има такъв вид много чисто стъкло. Без мехурчета, без примеси; през бутилката с вода, за да видите, че обектът по принцип не се деформира. Когато избираме стъклена бутилка с вода, трябва да обърнем внимание дали има пукнатини от външната страна на високо боросиликатна стъклена бутилка с вода. Гледайте внимателно, в противен случай, след като има пукнатина, бутилката с вода лесно ще изтече и в същото време лесно ще се счупи.

Размерът и капацитетът на бутилката с вода също трябва да се вземат предвид при избора на бутилка с вода. Ако го използвате само у дома или в офиса, 350 мл за мъже и 250 мл за момичета. Ако искаме да разгледаме спортовете на открито, не само трябва да считаме капацитета за по-голям, но и да разгледаме дали стъклените бутилки могат да бъдат поставени на раници и велосипедни скелета.

Въпреки че цената на ръчно издуханата бутилка с високо боросиликатна вода е от високата страна, но качеството е добро, питейната вода е предпочитана високо-боросиликатна стъклена бутилка за вода.