Как да премахнете миризмата от бутилката с вода

- May 20, 2019-

1. Дълготрайно неизползване на бутилки за вода ще произведе миризма, ние можем да сложим бутилките с вода във вряща вода и да се накисваме за около 10 минути, да ги измием, изплакнете и след това миризмата ще изчезне.


2. Миризмата в бутилката с вода може да се отстрани и с помощта на портокалова кора или ябълкова кора. Поставете портокаловата кора или ябълковата коричка в чашата и налейте малко вода в нея. Избършете бутилката с вода и я изплакнете.


3. Прахът от сода също може да премахне миризмата в бутилката с вода. В бутилката с вода можем да сложим прах от сода и да изчистим бутилката с чиста вода.

PC-22-details03

4. Поставете млякото в бутилката с вода и я измийте, след което я изплакнете с чиста вода. Той може също така да премахне миризмата в бутилката с вода.


5. Ние всички знаем, че паста за зъби може да почиства устата миризма, всъщност, паста за зъби може да премахне миризмата вътре в бутилката с вода, ние можем да използваме четка за зъби, за да натопи някои паста за зъби, и след това измийте бутилката с вода, така че миризмата на вода \ t бутилката ще бъде премахната.


6. Солта, както всички знаем, се използва за подправка. Също така е много ефективен за премахване на миризми. Можем да сложим сол в бутилката с вода и да го излеем във водата, за да почистим бутилката. Миризмата ще бъде отстранена бързо.