Как да се прецени качеството на термо бутилка бутилка

- Aug 12, 2020-

През студената зима и горещо лято ролята на неръждаемата термо бутилка бутилка не може да бъде пренебрегната. На пазара има много видове термо-бутилки, а качеството на продукта е неравномерно. Нека ви науча как да погледнете качеството и марката на термо-шишето от неръждаема стомана.

8778-blue

1. Термо бутилката от висококачествена неръждаема стомана обикновено използва хранителна марка 304 неръждаема стомана (известна още като 18-8 неръждаема стомана) вътре и извън контейнера. Най-малко 304 неръждаема стомана се използва за вътрешния резервоар на термо-колба бутилката, за да се гарантира корозионната устойчивост на термо-шишенцето. Количеството тежки метали в неръждаема стомана 201 е много пъти по-високо от това в 304 неръждаема стомана. Съдържанието на тежки метали и олово на този вид чаша надвишава сериозно стандарта, което е много вредно за човешкото тяло. С цел да се защити здравето на потребителите, държавите от ЕС спряха вноса на продукти, предназначени за контакт с храни от неръждаема стомана от неръждаема стомана през 201 и 202 г. Основната причина е, че оловното съдържание надвишава стандарта, а съдържанието на тежки метали надхвърля стандарта.

2. Вътрешният капак на термо-шишето. Вътрешният капак на термо-шишето обикновено е направен от пластмаса, сред който най-добрите материали са ABS и pp. яркостта на ABS материал е сравнително добра, гладка и гладка, без особена миризма, тя няма да се деформира в случай на висока температура, и може ефективно да предотврати изтичането на вода за дълго време. Вътрешният капак на добра термо-бутилка бутилка е гладка, обикновено няма точка на мухъл или дълбок канал, и може да се почиства много чиста с кърпа и вода.

Появата на мода и личност е естествено основният фактор за привличане на потребителите да купуват. В допълнение, технологията на термо-шишето и изработката на детайлите също са много важни. Дали термо-шишето е добро или не зависи от това дали интерфейсът е фин или не, както и дали краят на устата на чашата е гладък и гладък. Изработката на термо-шише от неръждаема стомана директно представлява вниманието на производителя към качеството на продукта. Капакът на термоса бутилка не трябва да се пренебрегва.

thermo flask bottle 8772detail04