Как да подобрим ефекта на топлинната изолация на термо вакуумната колба

- Aug 22, 2019-

Сега термо вакуумната колба все по-често се приема от масите, тъй като е не само нова по стил, но и особено удобна и практична и е най-добрият избор за много промоционални подаръци. Но като промоционален подарък, ако цената е твърде скъпа, цената ще бъде висока; твърде евтино и се страхува от лошо качество. Всъщност, стига да можете да го използвате и използвате добре, изолационният ефект на евтините термо вакуумни колби също може да бъде много добър.

На първо място, не използвайте' не бързайте да се миете със студена вода, след като получите нова термо вакуумна колба. Трябва да излеете половината от врящата вода в термо вакуумната колба и да разклатите термо вакуумната колба 7-8 пъти. Don' първо не отваряйте капака. Поставете термо вакуумната колба на масата за няколко минути до десет минути. Когато усетите, че вътрешността на термо вакуумната колба е равномерно загрята, изсипете вода и я измийте няколко пъти с гореща вода. След тази операция ще установите по чудо, че изолационният ефект на термо вакуумната колба е много по-добър от този на същия тип термо вакуумна колба на същата цена.

Второ, в процеса на употреба, колкото е възможно по-леко, не се разклащайте и не чукайте, което ще повреди изолацията на термо вакуумната колба. Когато използвате, опитайте се да пиете гореща вода и покрийте капака. Don' не го дръжте винаги отворен.

8568-Diller02