Как да се идентифицират истински и фалшива изолирана бутилка вода

- Oct 16, 2019-

Зимата идва, всеки иска да пие топла вода в студената зима, така че всеки ще подготви изолирана бутилка вода. Въпреки това, има огромна ценова разлика между изолираните бутилки за вода на пазара. Някои са много евтини, а някои са много скъпи. Като потребители, наистина е трудно да изберете изолирана бутилка за вода.

 

Вярвам, че много хора са се сблъскали със ситуацията, че изолационният ефект на изолираната бутилка за вода е лош. Същото е и с изолираната бутилка за вода. Защо разликата в цените е толкова голяма? Всички те са бутилки с вода от неръждаема стомана. Защо някои изолирани бутилки вода имат толкова лошо изолационен ефект?

 

Някои потребители смятат, че колкото по-тежка е изолираната бутилка за вода, толкова по-дебела е стоманата и толкова по-добре е топлинното запазване. Но всъщност, това не е така. Теглото на изолираната бутилка за вода в ръка ли е теглото на собствената си стомана? Или има добавени материали? Нормално ли е за потребителите да открият, че има ненормално звук при разклащане на изолирана бутилка за вода при закупуване на изолирана бутилка за вода?

 

Да видим как да идентифицираме изолираната бутилка вода.

Метод 1: изсипете гореща вода в изолираната бутилка за вода и почувствайте температурата върху повърхността на бутилката с изолирана вода на ръка. Ако това е истинска изолирана бутилка вода, температурата на повърхността няма да се промени, но ако е фалшива изолирана бутилка за вода, в бутилката няма вакуумна обработка. С течение на времето повърхността на изолираната бутилка за вода ще се нагрее. Тази ситуация е, защото топлината се отделя чрез топлопроводимост на метала и не играе ролята на топлина запазване. Само двуслойна вакуумна изолирана бутилка за вода може да предотврати излъчването на топлина.

Метод 2: погледнете шева и интерфейса на устата на бутилката. Няма заварка, интегрирана изолирана бутилка вода, неговата изолационен ефект е по-добре. Ако се установи, че има заварки на устата на бутилката, изолационният ефект на тези изолирани бутилки вода ще бъде значително намален.

 

Като цяло, изборът на изолирани бутилки вода е както следва:

1. Погледнете: погледнете външния вид на изолираната бутилка за вода, включително производствения процес и свързващия интерфейс на изолираната бутилка за вода. Официалните сертификати са много важни.

2. Разклатете: за да избегнете закупуването на лоша изолирана бутилка вода с утайка в бутилката, разклатете изолираната бутилка за вода, когато я купите. Ако чуете звука на утайката в бутилката с изолирана вода, не го купувайте.

3. Щипка: повърхността на добра бутилка с изолация от неръждаема стомана за вода е дебела и не е лесна за деформиране. Ако прищипвате повърхността на бутилката, когато я купувате, се установи, че е мека и лесна за потъване, а качеството на тези изолирани бутилки вода не е окачено.