Как да се разграничи безопасната термос изолирана бутилка вода

- Mar 25, 2020-

С развитието на технологията, стил дизайнът на термос от неръждаема стомана изолирани бутилка вода е нововъведени, което вече не е традиционната линия стил. На пазара има много видове термос изолирани стилове на бутилки с вода, включително и за деца, офиси, пътувания и спорт. Има много видове термос изолирани бутилка вода, и качеството е различно с гореща продажба на термос изолирани бутилка вода. След това ще анализирам трите стандарта, на които трябва да отговарят безопасни и квалифицирани термос изолирани бутилки вода, за да помогнат на потребителите да изберат подходящата термосифицирана бутилка вода.

1. Стандарт на материала: от гледна точка на материала, висококачествен термос изолиран бутилка вода трябва да бъде изработен от храна клас 304 неръждаема стомана и чисто нови PP материали, които са международно признати, силни и силни, устойчиви на корозия и издръжливи, и няма да навредят на тялото.

2. Стандарт за топлинно запазване: термос изолирана вода от неръждаема стомана е различна от пластмасовата бутилка за вода. Тялото на чашата приема двуслойния вакуумен дизайн, а интериорът приема вакуумна топлоизолационна обработка, което значително намалява загубата на топлообмен и ефективно подобрява ефективността на топлинното запазване и студо-консервацията. Термоизолирана бутилка вода с лошо топлинно запазване и функция против изгаряне не може да отговори на изискванията за производство на безопасност.

3. Стандарт на процеса на обработка: от гледна точка на процеса на изпичане на боята на бутилката за вода, видът е висококачествена боя за опазване на околната среда, нетоксична и без мирис. Спортната бутилка за вода е здрава, безопасна и надеждна и има различни модели, които потребителите да избират. В допълнение към богатите цветове боя, също така е необходимо да се гарантира, че няма да избледнее в процеса на използване.

Горните са трите стандарта, които сме обобщили, за да различим безопасността на термоса с изолация за вода. Само когато всеки процес е завършен в строго съответствие с изискванията, може да се произвежда висококачествен термос изолирана бутилка вода.