Как да разграничим качеството на вакуумно-изолираната бутилка за вода?

- Apr 08, 2019-

Как да разграничим качеството на вакуумно-изолираната бутилка за вода?

Пийте гореща вода с добра бутилка за вода. Някои вакуумно-изолирани бутилки за вода на пазара са изработени от неръждаема стомана от индустриален клас. Потребителите не могат да се различават от външния вид. Предлага се да закупим висококачествени вакуумно-изолирани бутилки за вода в големите супермаркети и магазини. Този вид бутилки с вода, изолирани с вакуум, приемат 304 технология от неръждаема стомана с качество на храните, а качеството на пластмасовите части е надеждно.


8676-detail10


В допълнение, вакуумно изолираната бутилка за вода трябва да се мие редовно. При почистване на вакуумно-изолираната бутилка за вода не трябва да се пренебрегва само устата на бутилката, а също и дъното и стената на бутилката. Особено дъното на бутилката, което не се почиства често, може да отлага много бактерии и замърсявания. Но не е достатъчно да се измие изолираната бутилка с вода само с вода. По-добре е да използвате четка. В допълнение, тъй като основната съставка на детергента е химически синтезатор, по-добре е да не се използва. Ако искате да почистите чаша с много мръсотия или чай от мръсотия, можете да изстискате пастата за зъби върху четката. Пастата за зъби съдържа както детергент, така и много фин фрикционен агент. Лесно е да се изтрие остатъчният материал, без да се повреди тялото на бутилката.


Метод за идентифициране на неръждаема стомана: неръждаема стомана, спецификации на материали, много, предимно от неръждаема стомана, като стандарт, 18/8 показва, че неръждаема стомана материал съдържа 18% хром, 8% никел, материали отговарят на този стандарт съответствие с националните стандарти за хранителни продукти са зелени продукти за опазване на околната среда, продукти, устойчиви на ръжда, устойчиви на корозия. Цветът на обикновения корпус от неръждаема стомана е бял и тъмен. Ако се накисне в 1% солена вода за 24 часа, ще се появят петна от ръжда. Някои елементи в него надвишават стандарта, който пряко застрашава питейната вода за човешкото здраве.

Така че тук ви напомням, че не трябва да използваме ниско изолирани бутилки за вода, не само да застрашаваме тяхното здраве, но и да създаваме опасност за техните семейства, да изберем здраво изолирана бутилка вода, така че болестта да е далеч от нас.