Как да се разграничат материала на детски бутилки за вода

- Apr 21, 2020-

На пазара пластмасовите детски бутилки за вода са най-често срещаните. Тъй като пластмасови детски бутилки за вода могат да бъдат направени в различни форми, с характеристиките на леко тегло, падаща устойчивост, цветен външен вид и печат, много родители персонализират пластмасови бутилки за вода за децата си. Въпреки това, цената на пластмасови детски бутилка вода варира значително на пазара. В името на здравето на децата, родителите трябва да се научат как да идентифицират материала на пластмасовите деца бутилка за вода.

Закупуването на детска бутилка за вода зависи от информацията за продукта на бутилката за вода, включително производителя, датата на производство, изпълнителния стандарт и т.н. е по-добре да изберете безопасна и надеждна добре известна марка.

В допълнение, изберете храна клас пластмасови деца вода бутилка с малка миризма, гладка повърхност и без бири, и се опитайте да надраскате логото на бутилката за вода на децата, за да видите дали е лесно да падне.

Сред всички материали, пластмасова бутилка за деца вода е най-често срещаната и широко използвана. Въпреки това, родителите могат да изберат да персонализират здрави и нетоксични стъклени детски бутилки за вода, които не са лесни за скриване на мръсотия, лесни за почистване и дезинфекция, и не се тревожи за вредни химикали, дори и при висока температура. Въпреки това, все още е необходимо да се избягва пълненето на прегрята вода и да се каже на децата да я използват внимателно, за да се предотврати разрушаването и нараняването на децата. За по-голяма безопасност можете да си купите и стъклена бутилка за деца с антипардо покритие.

D8848 kids water bottles