Как да дезинфекцирате PC пластмасова бутилка за вода

- Dec 31, 2019-

Запознавате ли се с PC пластмасова бутилка за вода? Някои приятели използват този вид чаша с вода. Те не знаят дали пластмасовата бутилка за вода трябва да бъде стерилизирана. Diller ще ви каже как да стерилизирате PC пластмасова бутилка с вода.

Приятелят ми използва PC пластмасова бутилка за вода. Колегата ми каза, че възнамерява да дезинфекцира пластмасовата бутилка с вода след дълго време, но не направи' не знае как да я дезинфекцира. Някой знае ли за PC пластмасовата бутилка за вода? Някой знае ли как да дезинфекцирате PC пластмасовата бутилка за вода? След това Дилър ще направи проучване за вас и ще го прочете внимателно.

Как да дезинфекцирате PC пластмасовата бутилка за вода? Тъй като пластмасовата бутилка за вода не може да се дезинфекцира чрез вряла вода, {D}} Diller е подготвил няколко метода за дезинфекция на пластмасовата бутилка за вода, която можете да приемете.

1. Поставете няколко резена лимонова и портокалова кора в пластмасовата бутилка с вода или капнете няколко капки оцет и след това накиснете за един ден.

2. Използвайте мляко. Накиснете кърпата в млякото и след това я използвайте за избърсване на бутилката с вода, което също може да постигне ефекта от дезинфекция и отстраняване на мръсотия.

3.&# 3 9; също е добър начин да накиснете пластмасова бутилка с вода в промивна вода за ориз през цялата нощ.

4. Почистването на пластмасовата бутилка с вода със сода за хляб също може да постигне ефекта на дезинфекция.

Топъл съвет: пластмасовата бутилка за вода може' не може да се използва дълго време без подмяна. Най-добрата пластмасова бутилка за вода трябва да се сменя веднъж на три месеца.

Научихте ли горните методи за дезинфекция на пластмасовата бутилка с вода? Без значение от какъв материал е изработена пластмасовата бутилка за вода, можете да използвате тези методи, за да я дезинфекцирате.