Как да почистите бутилката с вода по всеобщ начин

- Aug 06, 2019-

Различните хора имат различни приоритети в почистването на бутилки с вода. 68% от хората, съсредоточени върху почистването на бутилката с вода през устата, {{{{2}}}}. {{2 }}% ​​се фокусира върху почистването на вътрешната стена на бутилката с вода, {{3}}. 6% основно почисти дъното на бутилката с вода и 2. {{6} }% се фокусира върху почистването на външната стена на бутилката с вода. Има и различни начини за почистване на бутилки с вода. {{3}} 2. 8% бяха измити просто с вода, 2 3. 0% бяха измити внимателно и {{{{2}}}}. 2% бяха измити с почистващ препарат или други методи за почистване. Специалистите препоръчват бутилката с вода да се почиства веднага след всяка употреба. Ако е твърде обезпокоително, трябва да се почиства поне веднъж на ден. Може да се измие преди лягане през нощта и след това да се изсуши.

При почистване на бутилки с вода не трябва да се пренебрегва само устата на бутилката с вода, но и дъното и стената на бутилката с вода. Особено дъното на бутилката с вода, която не се почиства често, може да отложи много бактерии и мръсотия. По-специално на приятелките на жените се напомня, че червилото не само съдържа химически компоненти, но също така лесно абсорбира вредни вещества и патогени във въздуха. При пиене на вода вредните вещества ще се внасят в тялото. Следователно остатъците от червило в устата на бутилката с вода трябва да бъдат почистени.' не е достатъчно, за да измиете бутилката с вода просто с вода.' по-добре е да използвате четка.

Яйцето има ясна функция. Докато яйчената черупка е смачкана, поставете в бутилката с мръсна вода, която ще почистите, и след това капнете няколко капки оцет, разклатете бавно и след това с четка, можете да почистите частите, които не са лесни за почистване в обичайното време. Поради броя на варенето на бутилки за чай с вода е лесно да се натрупа дебел слой чаена мръсотия по стената на бутилката с вода. Понякога този вид замърсявания с чай не се почиства лесно. Ако имате бутилка с вода с гъсто натрупване на чаена мръсотия у дома, може също така да почистите бутилката с вода със счупени черупки, ще откриете, че мръсотията по повърхността на бутилката с вода може лесно да се почисти!

В допълнение към чайните люспи, черупките на яйцата също могат ефективно да премахват люспите. Бутилките с топла вода с гореща вода са склонни да се мащабират, когато се използват за дълго време, докато бутилките с топла вода с тесен уст не е лесно да се премахне везната на дъното. Можете също така да сложите няколко счупени яйчни черупки във бутилката с вода, добавете малко вода и подходящ препарат, разклатете бутилката нагоре и надолу с дебелината на капачката и накрая я изплакнете няколко пъти с чиста вода, така че ефективно да премахнете люспите. във бутилката с вода.