Как да изберем бутилка с термос

- Dec 20, 2019-

Как да изберем бутилка с термос?

Какъв вид термо бутилка е добра?

1. Работа с топлоизолация. Както всички знаем, основната функция на бутилката с термос е запазването на топлината. Функцията за запазване на топлината на бутилката с термос се отнася главно до нейния вътрешен резервоар, който също е важен индикатор за идентифициране на качеството на термос бутилката. Можем да напълним бутилката с термос с гореща вода и след това да обърнем капака на бутилката с термос. След около 2-3 минути докоснете с ръка външната страна на бутилката с термос. Ако има усещане за топло, това означава, че ефективността на тази термо бутилка за запазване на топлината не е много добра. Понастоящем вътрешната облицовка на бутилката с термос с по-добри характеристики за запазване на топлината се обработва с медно покритие. Всички знаем, че медта има висока устойчивост на висока температура и устойчивост на корозия, а вътрешната облицовка на бутилката с термос с тази обработка има по-добро запазване на топлината.

2. Стягане. Херметичността на бутилката с термос също е много важна. Когато избираме бутилката с термос, можем да напълним бутилката с вода, след това да затегнем капака и след това да обърнем чашата с главата надолу за около 10 минути и можем да я разклатим енергично. Ако няма изтичане на вода, уплътнението на бутилката с термос е добро. Свойството на запечатване на бутилката от термос е свързано с капака на бутилката от термос. Сега капакът на бутилката с термос, проектиран по-добре на пазара, използва силикагел от хранителен клас. Този материал е безопасен и нетоксичен, с по-малко особена миризма и добро уплътняващо свойство. Тя може да бъде тясно комбинирана с тялото на бутилката с термос. А термо бутилката с лошо уплътнение приема капачката на чашата, направена от пластмасов материал, която има лошо уплътнение.

3. Независимо дали е&# 3 9; е здравословно. Много е важно да знаете дали бутилката с термос е здрава. Можем да преценим дали е здравословно или не по ухание. Ако чашата мирише голяма или има силна миризма, тогава такава бутилка с термос обикновено съдържа прекомерно добавени вещества, което ще причини голяма вреда на организма, ако се използва дълго време. Здравният стандарт на чашата за запазване на топлината е свързан главно с неговия материал. Сега повечето материали на бутилката от термос са изработени от неръждаема стомана. Висококачествената бутилка от термос е изработена от 3 04 неръждаема стомана. Този материал е с добро качество, устойчив на корозия и ръжда, с по-ярък цвят, а здравето е гарантирано при употреба. Някои от лошите термо бутилки са изработени от неръждаема стомана 201 , чието съдържание на манган надвишава стандартното, което ще доведе до нестабилна производителност на стоманата, лесна за ръжда и корозия и проблем със съдържанието на метали надвишаващо стандарт в човешкото тяло лесно възниква при дългосрочен контакт с устната кухина.

4. Проверете качеството на бутилката с термос и дали производството е до стандартното. И накрая, не трябва да забравяме да разгледаме качеството на бутилката с термос, главно външния вид. Добрата бутилка с термос трябва да има гладък външен вид, без примеси, очевиден цвят и красиво тяло. Освен това е необходимо да се провери дали има следи от ставите от тялото до дъното на бутилката с термос. Сега тялото и дъното на висококачествената бутилка от термос са интегрирани. Такава термо бутилка има дълъг експлоатационен живот, а поради интегрираната структура, възможността за изтичане на въздух от термосната бутилка ще бъде много по-малка. Също така трябва да обърнем внимание на дъното на бутилката с термос, за да видим дали има някакъв дизайн против подхлъзване. Дъното на бутилката от термос с високо качество и добро качество обикновено приема дизайна срещу подхлъзване, а долната подложка на бутилката от термос е от гума.

Изборът на бутилка с термос е много важен. Тук ви напомням, че не трябва да използвате лошата бутилка с термос, което застрашава вашето здраве. Изберете здравословна бутилка с термос и оставете болестта да си отиде от нас.