Как да изберем вакуумна бутилка от неръждаема стомана

- May 26, 2020-

Материалните изисквания на вакуумната бутилка от неръждаема стомана са различни от тези на обикновената вакуумна бутилка от неръждаема стомана. Изискванията за материал от вакуумната бутилка от неръждаема стомана са по-добри, а дебелината и съдържанието на стомана от неръждаемата стомана са по-високи. Ако те не могат да отговорят на изискванията, това ще се отрази пряко върху вакуумния ефект на вакуумната бутилка от неръждаема стомана. Ето защо, как да изберат вакуумна бутилка от неръждаема стомана се превърна в притеснение на много хора. Днес авторът ви учи да използвате четири метода за идентификация, за да изберете вакуумна бутилка от неръждаема стомана:

1. Прост метод за идентификация на ефективността на вакуумна изолация: изсипете вряща вода в вакуумната бутилка от неръждаема стомана, затегнете капака на чашата, изчакайте 2-3 минути и след това докоснете външната страна на тялото на бутилката с ръка. Ако тялото на бутилката има очевидно топло явление, това означава, че продуктът е загубил вакуумната степен и не може да постигне добър изолационен ефект.

2. Метод за идентификация на производителността на уплътнението: изсипете гореща вода във вакуумната бутилка от неръждаема стомана, затегнете капака на бутилката и след това поставете вакуумната бутилка от неръждаема стомана на масата. Ако няма изтичане на вода, това означава, че ефективността на запечатването на вакуумната бутилка от неръждаема стомана е добра.

3. Метод за идентифициране на пластмасови части: пластмасовият хранителен клас се характеризира с малка миризма, ярка повърхност, без натрупване, дълъг експлоатационен живот и не лесно за стареене. Обикновената пластмаса или рециклираната пластмаса се характеризира със силна миризма, тъмен цвят, много изгаряния и лесно стареене и счупване.

4. Опростен метод за идентификация на капацитета: дълбочината на вакуума на бутилката от неръждаема стомана е в основата на височината на черупката, а капацитетът е в съответствие с номиналната стойност. Някои лошокачествени вакуумни бутилки от неръждаема стомана добавят пясък и циментови блокове, за да компенсират липсващото тегло.

И накрая, необходимо е кратко въведение в поддръжката на вакуумна бутилка от неръждаема стомана, която да избегне сблъсък и въздействие в процеса на употреба, така че да се избегне повреда на тялото на бутилката или пластмасовите принадлежности, което води до повреда на изолацията или изтичане на вода. Освен това, когато пиете кафе, чай или пиете често, вътрешната облицовка ще промени цвета си, което е нормално явление. Може да се премахне с паста за зъби.

新8747-golden stainless steel vacuum bottle