Как да изберем добра стъклена бутилка за вода

- Sep 06, 2019-

Как да изберем добра стъклена бутилка за вода

Стъклото не съдържа органични химикали, използвайте стъклена бутилка с вода, за да пиете вода, без да се притеснявате, че химическите вещества ще се изпият в стомаха, а стъклената бутилка с вода се почиства лесно; красива бутилка с вода значително ще засили желанието за пиене на вода, пластмасова бутилка с вода, въпреки че е лека, но не и най-добрата бутилка за пиене, когато пиете вода, особено вода със сравнително висока температура. Най-добрият избор е бутилката със стъклена вода. Как да различим материала на стъклена бутилка с вода?

Изработка. Обикновено бутилката със стъклена вода, направена по добра технология, е с високо качество; ако в стъклената бутилка с вода има примеси и мехурчета, тя ще изглежда много груба, което ще се отрази на красотата на стъклената бутилка с вода.

Crack. Когато избираме стъклена бутилка с вода, трябва да обърнем внимание дали има пукнатини вътре и извън стъклената бутилка за вода. Ако в бутилката със стъклена вода има пукнатини, при среща с топла вода е лесно да се спука, така че трябва да наблюдаваме внимателно при избора на стъклена бутилка с вода.

Мирис. Най-общо казано, колкото по-добро е качеството на бутилката с вода, толкова по-лека е миризмата, някои бутилки с вода, дори ако има миризма, изплакнете с вряла вода, след употреба веднъж или два пъти, миризмата я няма, така че не се притеснявайте много;

Дебелина. Наблюдавайки дебелината на стъклената бутилка за вода, що се отнася до материала и качеството, опитайте се да изберете по-дебела стъклена бутилка с вода, която може да изолира топлината до известна степен, а също така да устои на падане и износване.

Материал. На пазара има много материали за изработка на стъклени бутилки за вода, но висок клас и изискани стъклени бутилки за вода обикновено са изработени от високо боросиликатно стъкло. Този вид стъклена бутилка за вода има отлична устойчивост на топлина, студоустойчивост, износоустойчивост и устойчивост на падане. Това спечели' t пукнатина поради сериозна разлика в температурата, така че трябва да обърнем внимание на материала, когато избираме стъклени бутилки с вода.

Размер на устата на бутилката. Ако устата на чашата е твърде голяма, тя ще изтече лесно, когато пиете вода, а устата на чашата е твърде малка, за да се почиства лесно (Голямата уста на чашата също е добра, лесна за почистване, може да съдържа и малко плодове).

1505-3detail01