Как да си купите висококачествена вакуумна бутилка с вода

- Oct 12, 2019-

Как да си купите висококачествена вакуумна бутилка с вода?

В момента на пазара има много видове вакуумно изолирани бутилки от неръждаема стомана, а разликата в цената е много голяма. За някои потребители те не разбират принципа и често харчат много пари, за да купуват незадоволителни вакуумно изолирани бутилки за вода.

Как можем да си купим висококачествена вакуумна бутилка с вода? Първо, проверете външния вид на бутилката с вакуумно изолирана вода. 1. Проверете дали полирането на вътрешните и външните повърхности е еднородно, дали има натъртвания и драскотини. 2. Наблюдаването дали заварката на устата на бутилката е гладка и последователна е свързана с комфорта на питейната вода. 3. Качеството на пластмасовите части не само ще повлияе на експлоатационния живот, но и хигиената на питейната вода. 4. Проверете дали вътрешният печат е стегнат. Дали винтовата щепсел и тялото на бутилката са подходящи правилно. Дали е безплатно да се върти и да се върти, дали теча вода. Напълнете бутилката с вода с вода с вакуумно изолирана вода и след това я обърнете за 4 до 5 минути или го разклатете силно, за да проверите теча.

Тестването на ефективността на изолацията на бутилката с вакуумна изолация за вода, работата на бутилката с вакуумна изолация за вода е основният технически индекс на вакуумно изолираната бутилка за вода. Като цяло, не е възможно да се провери според стандарта при закупуване, но може да бъде изпълнен с гореща вода и да се открие на ръка. Долната част на бутилката с вакуумно изолирана вода ще се нагрее след две минути топла вода, запълваща неизолирана бутилка, докато долната част на изолираната бутилка винаги ще бъде студена.