Как майката избира добра бутилка за деца с термос

- Sep 04, 2019-

Децата на' излети се увеличават, а едногодишното бебе' майката отново се замисля за притесненията си. През зимата тя иска да купи детска термо бутилка със сламка, за да улесни бебешката' питейна вода навън. След кръг от запитвания тя изпада в дилема. Един приятел каза, че бутилката с термос е супер лесна за употреба и бебето може да пие топла преварена вода по всяко време и навсякъде. Б приятел каза, че бутилката с термос е скъпа и неизползваема.

През цялото време в бебешките продукти ще има някои противоречиви продукти, някои хора смятат, че това е необходимо, някои хора смятат, че е безполезно, детска бутилка с термос, особено бутилката със сламен термос е един от тях. По-долу е кратко въведение към всички аспекти на детските бутилки от термос, надявайки се да ви помогнат.

Какво е детска слама термос?

Термо бутилката е бутилката, която може да играе ролята на изолация, като цяло се отнася до контейнера с вода, изработен от неръждаема стомана (или керамика) и вакуум слой. Принципът на запазване на топлината включва главно три аспекта: първо, вакуумният слой на тялото на чашата може да предотврати топлопроводимостта; второ, вътрешната чаша, покрита със сребро, може да предотврати топлинното излъчване; трето, капакът отгоре играе запечатваща роля.

Детска термо бутилка е специалната бутилка за термос за деца, която принадлежи към продукта на пазарната сегментация. В сравнение с обикновените термо бутилки, детските термо бутилки са с компактни и леки размери, интересни по външен вид, а хуманизираните детайли са предназначени за деца от различни възрастови групи, като детските термо бутилки, проектирани като сламени капаци, които се наричат ​​детски сламени термоси бутилки.

Каква е концепцията на&"охлаждащ ефект GG"; в детски термо бутилки?

Много майки не правят' не знаят какво е легендарната концепция на&"охлаждаща чаша GG"; или&"охлаждащ ефект GG"; е. Просто казано, това е ефектът от поддържането на температурата на студената вода, но на практика тя е свързана главно с бутилката със сламен термос.

Най-общо казано, термосът със сламки не е подходящ за кипене на вода над 50 C, за да се избегне случайно изгаряне при употреба. Една добра бутилка за поддържане на студена вода е много удобна за използване. Може да поддържа топла вода от 40 до 50 градуса по Целзий за повече от 6 часа. Тоест майката може директно да инжектира топла вряла вода в бутилката с термос, която може директно да бъде изведена за пиене, когато бебето е навън.

Подложка за бутилки за деца от неръждаема стомана обикновено се изработва от хранителна степен 304 или 316 неръждаема стомана. 316 неръждаемата стомана е по-устойчива на корозия и издръжлива от 304 неръждаема стомана.

8787-detail01