Стъклената бутилка за вода ви дава по-здравословен живот

- May 16, 2019-

1.не използвайте хартиени чаши за еднократна употреба, просто погледнете санитарни, много производители, за да направят чаши изглеждат по-бели, добавяйки голям брой флуоресцентни избелващи агенти, след като тези вещества влязат в човешкото тяло, ще доведе до мутация на клетките. Препоръчва се стъкло. Стъклото е най-безопасната чаша. Препоръчително е да използвате стъклена бутилка за вода Diller, която е с добро качество и рентабилност.

2. Металните чаши не са безопасни. Металните елементи в чаши от неръждаема стомана и емайлови чаши лесно се разтварят в кисела среда и не са безопасни за кафе, портокалов сок и др.

3. Пластмасовите бутилки за вода могат лесно да се скрият. Когато се използват за задържане на топла вода, токсичните вещества могат лесно да навлязат във водата.

Стъклената бутилка за вода е най-безопасното, без вредно покритие и няма нужда да се притеснявате за химическия състав, произведен чрез нагряване. По-лесно се почиства. Стъклените бутилки за вода са направени от неорганични силикати. В процеса на изпичане няма органични химикали. Няма нужда да се притеснявате за пиенето на химикали в стомаха. Освен това, стъклената повърхност е гладка, лесна за почистване, бактериите и замърсяванията са трудни за задържане, така че питейната вода със стъклена бутилка за вода може да се каже, че е най-здравословна и безопасна.

clear glass water drinking bottle